Taceddin Akbaş

Deniz Baykal'ı kasetle, Kılıçdaroğlu'nu hasetle, İnce'yi fesatla 'yiyen' çevreler Özel'i de 'İnce' hesaplarla yiyebilirler

Taceddin Akbaş'ın 'Deniz Baykal'ı kasetle, Kılıçdaroğlu'nu hasetle, İnce'yi fesatla 'yiyen' çevreler Özel'i de 'İnce' hesaplarla yiyebilirler' adlı köşe yazısı...

Taceddin Akbaş

DENİZ BAYKAL’I KASETLE, KILIÇDAROĞLU’NU HASETLE, İNCEYİ FESATLA ‘YİYEN’ ÇEVRELER ÖZEL’İ DE ‘İNCE’ HESAPLARLA YİYEBİLİRLER!

Hemen herkesin bileceği veya hatırlayacağı gibi, CHP’nin merhum Genel Başkanı Doç. Dr. Deniz Baykal’ı kasetçiler, yerine ve sürpriz bir şekilde Genel Başkanlığa getirilen ve Millet İttifâkının ortak Cumhurbaşkanı adayı da olan, ancak seçilemeyen Kemal Kılıçdaroğlu’nu hasetçiler; Muharrem İnce’yi de fesatçılar aforoz etmişlerdi! Aynı çevreler Özgür Özel’i de Baykal’ınkine benzer bir kumpas veya fitneyle koltuğundan etmek isteyebilirler! Çünkü, bunun emâreleri görülmeye ve duyulmaya başladı! Ki, bu emârelerden biri, Özgür Özel’in kanser tedavisi görmekte olan Manisa Şehzâdeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile bir gönül ilişkisi içinde olduğu şeklinde haberlerin yayılmaya-yayınlanmaya ve duyulmaya-duyurulmaya başlamasıdır! Yani bundan iki ay kadar önce kırılan ayağı hakkında ‘’Özgür Özel düğümü Şehzâdeler’ de mi çözüldü?’’ şeklinde yapılan bir haber, kör düğüm hâline geldi getirildi!

Genelde şahısların, özelde de yönetim veya idareci konumunda olan insanların namus, iffet veya itibarlarıyla oynamak bu kadar basit ya da kolay olmamalı ve kanıtlanamayan isnatların sâhipleri de cezasız kalmamalı ve müfterîler en ağır şekilde cezalandırılmalılar! Çünkü, bizim dînimize imanımıza göre kişilere zinâ isnat edebilmek için tam 4 kişinin o kişileri ‘fiilî zîna hâlinde’ görmüş olması şartı aranıyor ve bunun sebebi de çeşitli nedenlerle açıklanıyor! O nedenle ben Özgür Bey ile Gülşah Hanım hakkında yayınlanan haberlerin dedikodudan ibaret olduğuna inanıyorum… Ve bizim medeni yasamıza göre de şer’i yasamıza göre de ‘mâsûmiyet karînesi’ diye bir şey vardır ve buna göre ‘suçu ispatlanana kadar herkes mâsumdur..!

Her neyse; ben şahsen Özgür Özel ile Gülşah Durbay hakkında yapılan mâlûm haberleri veya ispatlanmamış fiilleri yaymak Özel’in kendisine ‘şimdilik’ yapılan bir uyarı olarak görüyorum… Ancak, benzer iddiaların devamının gelmesinden şüpheleniyorum! Çünkü. Deniz Baykal’ı bir kaset operasyonu ile götürenlerin de Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmeye zorlayanların da asıl maksatları CHP’nin Başına Kemal Kılıçdaroğlu’nu getirmekti ve başarılı da oldular! Ancak, Kemal Kılıçdaroğlu’nu da kendilerine gerektiği gibi hizmet ettiremeyen Çevreler, mâlum olduğu üzere O’nu da bir şekilde diskâlifiye ettiler, hemen ardından da Özgür Özel’i getirdiler. Amma velâkin, her nedense politik histerikler, siyasi tatminsizler ve gözü gönlü aç siyasetçiler şimdi de Özgür Özel’i refüze etmeye, sarsmaya-sallamaya çalışıyorlar… Ve Özgür Bey o çevrelerin taleplerine karşılık vermez-veremez ise ki, veremez! Çünkü o çevrelerin istekleri bitmek tükenmek bilmez! Onun için, Özgür Özel’in akîbetinin de seleflerinkinden farklı olmayacak gibi gözüküyor!

Demem o ki, hemşerimiz (Antalyalı) iyi bir hatip ve gerçek bir siyaset adamı olan Deniz Baykal’ı üretilmiş bir kaset operasyonu ile önce koltuğundan, sonra da sağlığından eden çevreler; yerine getirilen Kemâl Kılıçdaroğlu’nu Millet İttifakıyla birlikte harcadılar; benzer bir kaset operasyonuyla Muharrem İnce’yi yediler… Sıra şimdi de Özgür Özel’e gelmiş olacak ki, hasta bir Belediye Başkanı ile gönül ilişkisi olduğu yönündeki iddiaları ortalıkta dolaştırarak önce sarsmaya, sonra sallamaya, en sonunda da yıkmaya çalışacak gibi gözüküyorlar! Yani, kumpasçı, kirli ve karanlık siyaset yapan çevreler, kendilerinin bitmek tükenmek bilmeyen isteklerini veya şahsî kaprislerini yerine getirmediği takdirde Sayın Özel’i de bir şekilde koltuğundan edip yerine kendilerinin ricalarını emir telâkki edecek olan birini CHP’nin başına geçirmeye çalışacaklar!

KALE İÇERİDEN FETHEDİLMEYE ÇALIŞILIYOR!

Herkes bilmese de kendisi Gazeteci olmanın yanı sıra CHP Antalya/Muratpaşa İlçe Teşkilâtı üyesi de olan Ebru Küçükaydın, (Özgür Özel Düğümü Şehzâdeler’de mi çözüldü?) başlıklı bir haber yaptı ama, kaleyi içeriden fethetmenin daha kolay olduğunu düşünen çevreler, malûm haberin sosyal medyada yayınlanmasını da fırsat bilerek olayı dallandırıp budaklandırmaya, dolayısıyla da Özel’in koltuğunu sallamaya başladılar!

BİR ŞEYİN ŞUYUU VUKUUNDAN BETERDİR!

Karanlık çevreler Merhum Baykal’ı da hayatta olan Muharrem İnce’yi de bir kaset operasyonu ile koltuklarından etmişlerdi! Aynı ya da benzer çevreler Özgür Özel’den de memnun olmamalılar ki, O’nu da bir kasetle değil ama benzer bir operasyonla koltuğundan etmek istiyor olmalılar ki; Kendisinin partisinden ve ciddi bir hastalığı da olan bir bayan Belediye Başkanı ile ilişkisi olduğu yönünde haberler ve yayınlar yapmaya başladılar… Aslında yanlış, olmamalı ama iktidara aday, hattâ bugün için en yakın olan bir Parti’nin ki, olmayabilir de, partilerin Genel Başkanları kaset veya benzer operasyonlarla ya da kumpaslarla makamlarından-koltuklarından edilmemeliler! Ancak, günümüz de ve ülkemiz de bir şeyin şûyuu vukuundan beter olduğunu bilen çevreler bazen benzer haberleri yayıyor veya yayınlıyorlar maalesef!

CHP’NİN GENEL BAŞKANLARINI KASETLER KUMPASLAR VEYA GAZETECİLER İLE YALAN HABERLER DEĞİL DELEGELER BELİRLEMELİ (POLİTİKA ÎCAT OLDU MERTLİK BOZULDU!)

Hülâsâ-i netice; gerisi neyse ne amma, benim takip edebildiğim kadarıyla ve ben bu yazımı noktaladığım âna kadar mâlûm haber hakkında, Özgür Özel’e partisinden güçlü bir destek gelmedi. Çünkü, Özel’e 22 MYK üyesi arkadaşından sadece Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba’dan ve o da ‘gece geç saatlerde ve cılız’ bir tweet atma dışında kimseden mesaj ve sair destek gelmediği gibi; CHP’nin 128 Milletvekilinden de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’ndan da herhangi bir destek açıklaması gelmedi… Ayrıca CHP’nin diğer etkili yetkililerinden de Şehzadeler Belediye Başkanı olan ve ağır bir hastalıkla mücadele eden Gülşah Durbay’a da herhangi bir sahiplenme ve ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunulmamış! O nedenle ben Gülşah Hanım’a buradan ‘geçmiş olsun’ dileklerimi ilettiğim gibi, Parti başkanlar kasetlerle, hasetlerle, fesatlarla veya şahsi hesaplarla değil, genel kurullarda veya kurultaylar da değişmeli-değiştirilmeli’ diyor, herkese saygılar sunuyorum.

GÜVEN BİR AYNA GİBİDİR. BİR KEZ ÇATLADI MI

HEP ÇİZİK GÖSTERİR… VE İYİ DOSTU OLANIN

AYNAYA İHTİYACI YOKTUR!

ÜÇ ŞEYİNİ BOZMA; KARAKTERİNİ, KALBİNİ VE

VİCDANINI… Özlü sözlerden seçmeler

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

15
EKİM

2024

'Dünya Gıda Günü'nde bile gıda israfında yarışıyoruz!

Taceddin Akbaş'ın ''Dünya Gıda Günü'nde bile gıda israfında yarışıyoruz!' adlı köşe yazısı Devamı

14
EKİM

2024

Standartlar günü de tüketiciyi koruma haftası da kutlu olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Standartlar günü de tüketiciyi koruma haftası da kutlu olsun' adlı köşe yazısı... Devamı

12
EKİM

2024

Teşekkürler 'Özçaylak Apartmanı'nın sakinleri ve ailemizin gönül dostları

Taceddin Akbaş'ın 'Teşekkürler 'Özçaylak Apartmanı'nın sakinleri ve ailemizin gönül dostları' adlı köşe yazısı... Devamı

11
EKİM

2024

Dileğimiz hiçbir şekilde afet olmasın olursa da kimseye bir şey olmasın!

Taceddin Akbaş'ın 'Dileğimiz hiçbir şekilde afet olmasın olursa da kimseye bir şey olmasın!' adlı köşe yazısı... Devamı

09
EKİM

2024

Hatırlatmak Düğerlilerden! Uyup uymamak yetkililerden

Taceddin Akbaş'ın 'Hatırlatmak Düğerlilerden! Uyup uymamak yetkililerden' adlı köşe yazısı... Devamı

08
EKİM

2024

Deniz Baykal'ı kasetle, Kılıçdaroğlu'nu hasetle, İnce'yi fesatla 'yiyen' çevreler Özel'i de 'İnce' hesaplarla yiyebilirler

Taceddin Akbaş'ın 'Deniz Baykal'ı kasetle, Kılıçdaroğlu'nu hasetle, İnce'yi fesatla 'yiyen' çevreler Özel'i de 'İnce' hesaplarla yiyebilirler' adlı köşe yazısı... Devamı

07
EKİM

2024

Türkiye, Bayraktarlar'a ne kadar teşekkür etse azdır!

Taceddin Akbaş'ın 'Türkiye, Bayraktarlar'a ne kadar teşekkür etse azdır!' adlı köşe yazısı... Devamı

05
EKİM

2024

Ömür biter, camiler ve din görevlilerinin haftaları bitmez!

Taceddin Akbaş'ın 'Ömür biter, camiler ve din görevlilerinin haftaları bitmez!' adlı köşe yazısı... Devamı

04
EKİM

2024

Hayvanları sevelim ama insanları da koruyalım ve sevgili mimarlarımızın günlerini kutlamayı unutmayalım!!!

Taceddin Akbaş'ın 'Hayvanları sevelim ama insanları da koruyalım ve sevgili mimarlarımızın günlerini kutlamayı unutmayalım!!!' adlı köşe yazısı... Devamı

03
EKİM

2024

Taklit ve hileli gıda üretenlerle birlikte magandalara en ağır cezalar verilmeli

Taceddin Akbaş'ın 'Taklit ve hileli gıda üretenlerle birlikte magandalara en ağır cezalar verilmeli' adlı köşe yazısı... Devamı

İlgili Haberler

Deniz Baykal Spor Kompleksinde test zamanı
Bölgesel

Deniz Baykal Spor Kompleksinde test zamanı

Muratpaşa Belediyesi’nin 30 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği Deniz Baykal Spor Kompeksi’nde yüzme havuzunun izolasyon testleri bu hafta başlıyor.

Eski ve yeni lider Antalya'da buluştu! Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu aynı karede
Bölgesel

Eski ve yeni lider Antalya'da buluştu! Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu aynı karede

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem'in kızı Burcu Erdem ve Onur Yavuz'un nikah şahitliğini yaptı. Düğün, Antalya Muratpaşa’da gerçekleştirildi ve birçok CHP'li önemli isim katıldı.

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu cenaze töreninde bir araya geldi
Yaşam

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu cenaze töreninde bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Semra Dinçer’in hayatını kaybeden annesi son yolculuğuna uğurlandı

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nun “Partiyi Ekrem’e bırakmayın“ sözlerine cevap gecikmedi
Yaşam

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nun “Partiyi Ekrem’e bırakmayın“ sözlerine cevap gecikmedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “CHP’yi İmamoğlu’nu kaptırmayın direnin. Partiyi ANAP’laştırmak istiyor” sözlerine cevap verdi. İmamoğlu, "Bu haberlerle bizim aramızı bozamazlar. Ben CHP’nin seçim kaybetmemiş üyesiyim. Onun için CHP’liliğimi kimse tartışmaya açamaz” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlunun yeni ofisi gündemde! Bakın kimlere komşu
Yaşam

Kılıçdaroğlunun yeni ofisi gündemde! Bakın kimlere komşu

CHP Genel Başkanlığı görevini devreden Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da yeni bir ofis açtı. Kılıçdaroğlu'nun ofisi, Davutoğlu, Akşener ve Babacan'ın ofislerine komşu bir konumda bulunuyor.

CHP Kurultayında Kritik O anlara şahit olan Gazeteci Mustafa Yavuz tv100'de konuştu!
Yaşam

CHP Kurultayında Kritik O anlara şahit olan Gazeteci Mustafa Yavuz tv100'de konuştu!

4 Kasım 2023 cumartesi Yapılan CHP Kurultayındaki Kritik O anlara şahit olan Gazeteci Mustafa Yavuz tv100'de konuştu! Kılıçdaroğlu, "Ben de insanım, benim de canım var hep siyaset mi?" dedi .