Taceddin Akbaş

'Emperyalist ABD destekli Siyonist İsrail 'Dünyayı ateşe atmak' ve Müslümanları yok etmek istiyor ama nafile uğraşıyor

Taceddin Akbaş'ın ''Emperyalist ABD destekli Siyonist İsrail 'Dünyayı ateşe atmak' ve Müslümanları yok etmek istiyor ama nafile uğraşıyor' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

‘EMPERYALİST ABD DESTEKLİ SİYONİST İSRAİL ‘DÜNYAYI ATEŞE ATMAK’ ve MÜSLÜMANLARI YOK ETMEK İSTİYOR AMA NÂFİLE UĞRAŞIYOR

Emperyalist Amerika Biti!şik Devletleri (ABD)’nin ünlü gazetelerinden biri olan New York Times (NYT) Gazetesi’nin geçtiğimiz hafta yayınladığı ve ‘’İsrail’in işgal planları Gazze Şehri ve Hamas liderliğini hedef alıyor” şeklinde başlık attığı haberinde Emperyalist destekli Siyonist İsrail’in ham hayallerini ve hınzır planlarını ortaya koymuş ve dünyayı uyarmış! Yani New York Times, 3 üst düzey askerî yetkiliye dayanarak yaptığı haberde, “İsrail Ordusu 10 binlerce askerle yakın gelecekte Gazze Şerîdi’ni işgal etmeye ve Hamas’ın lider kadrosunu yok etmeye hazırlanıyor…” demiş!

İsrail’in 7 Ekim de başlattığı saldırının ve sinsî hazırlığının, 2006 da Lübnan’ı işgalinden bu yana en büyük ve en geniş kapsamlı bir saldırı hazırlığı olduğunun veya olacağının altını kalın çizgilerle çizen Gazete; saldırının ‘aynı zamanda 2008 de Gazze’yi işgalinden bu yana toprak ele geçirme ve en azından kısa süreliğine elinde tutmaya çalıştığı ilk operasyon olacak…’ demiş!

TOPRAĞIN BOL, ATEŞİN ÇOK OLSUN EMİ! İSRAİL

Tarih boyunca bir karış toprakları ve çadır devletleri bile olmamış olan Siyonistlerin, daha bundan 75 yıl kadar önce bir kısmını satın alarak, bir kısmını da gasp ederek ele geçirdikleri Filistin toprakları üzerinde ve ‘İsrail’ adı altında bir devlet kurdular… Korsan, katil ve terörist İsrail Devleti’ni kuruluşundan 11 dakika sonra ve ilk olarak Emperyalist ABD tanırken; 2’inci ve 11 saat sonra tanıyan Müslüman ülke de dönemin Cumhuriyet Halk Partili Milletvekili ve CHP’nin TBMM’deki Grup Başkanı olan Prof. Dr. Hasan Saka’nın Başbakanlığını yürüttüğü 11. T. C Hükümeti olmuş…

Yıllarca Fransa tarafından sömürüldükten, yeraltı ve yerüstü kaynakları iç edildikten sonra yapılan bir referandum sonunda bağımsızlığını kazanan Müslüman Cezayir’i ise en son tanıyan ülke Türkiye olmuş maalesef…

Bazıları vaktiyle Filistinli yöneticilerin Yahudilere toprak sattıklarını hatırlatarak Filistin halkına acınmaması gerektiğini ifade ve iddia ediyorlar ama yanlış yapıyorlar… Çünkü, bundan 75-80 yıl önce İsraillilere veya Yahudilere toprak satan Filistinli yöneticilerden hiçbiri bugün hayatta olmadığı için onların hesapları ahirete kalmış! Çünkü, şeytan bile onlardan elini ayağını çekmiş! O nedenle bugün Filistin’i yönetenler de halk da geçmişte yapılan yanlışlardan veya hatalardan, hattâ ihanetlerden bile sorumlu tutulamaz… Kaldı ki, o topraklar üzerinde korsan bir devlet kurmaya yeminli olan Siyonist Yahudilere, Filistinliler hiç toprak satmamış olsalardı da Filistin’i bir şekilde işgal etmeyi planlamış ve bu hain planlarını uygulamaya koymuşlardı! Onun için kimse Filistin’in eski yöneticilerini ve şu anki mâsum vatandaşlarını suçlayarak ‘Filistin’den veya Gazze’den bize ne?’ demesin! Kaldı ki Siyonistlerin ilk hedefleri Filistin ve Gazze olsa bile, bundan sonraki hedefleri aralarında bizim de bulunduğumuz İslâm ülkeleri ve Müslüman Türk devletleridir… Çünkü daha önceki yazılarımda da ifade etmeye çalıştığım gibi, Siyonistlerin hedefleri yeryüzünde Yahudi olmayan bir kişi bile kalmayıncaya kadar savaşmak! Oysa Müslümanların îman ve inançları ile birlikte mazlum insanların, günahsız kadınların kızların ve bilhassa sâbî çocukların ahları onları yok etmeye yeter de artar!

DÜNYA “SAĞIR SULTANLARI” OYNUYOR MÜSLÜMAN ÜLKELER İSE UYUTULUYOR

Hâsılı; Eskileri de varsa bile, 50 yıldır Filistin’i öz vatanlarında parya yapan, yani Filistin’i Filistinlilere haram eden, onları ilk kıbleleri ve kutsal mabetleri-namazgâhları olan Mescid-i Aksa’ya sokmayan Siyonist İsrail’in terörist asker ve polislerinin katliamlarını ve zulümlerini Sağır Sultan bile duydu ama yalan ve yalancı dünyanın İslam düşmanları duymadığı gibi, sözde İslam Ülkeleri ya da güya Müslümanlar da uyuyor veya uyutuluyor maalesef! Dolayısıyla da hiçbiri boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hakkını alacağı günü hatırlamıyor… Ve Allah (c. c) günahkârları cezalandırma da acele etmez ama vakti geldiğinde de en ağır şekilde cezasını keser!

KESER DÖNER SAP DÖNER, GÜN GELİR HESAP DÖNER!

Hâsıl-ı kelâm, hülâsâ-i netice; Türkiye’nin başbelâsı durumunda olan ve binlerce insanın ölümüne neden olan ve bir çok askerini, polisini, güvenlik görevlisini ve korucusunu şehid eden terör örgütlerini görmezden gelirken Hamas’ı terör örgütü ilân eden ve terör örgütü listesine alan Siyonist İsrail eşittir Emperyalist Amerika Bitişik Devletleri (ABD), Avrupa Birliği (AB) eşittir İngiltere, Kanada ve Avustralya gibi ülkeler Filistin halkına 50, hattâ 75 yıldır kan kusturan, 10-11 gündür de Gazze’de katliam yapan İsrail’e gelince, bırakın o ülkeyi terör işlemekle suçlamayı, tam tersine kayıtsız şartsız yanında yer alıyor, her türlü desteği veriyor… Ancak ben mücrim de ‘gerçek Müslümanlar ve sırf Allah (c. c) rızası için çalışanlar, çarpışanlar ve savaşanlar hiç tasa etmesinler. Çünkü kısa bir zaman sonra Allah’ın yardımı mutlaka gelecektir… Çünkü Allah’ın böyle vadi vardır ve O, asla sözünden dönmez!’ diyorum. Ve bu konuda son olarak ‘Keser döner sap döner, gelir hesap döner ve Allah’ın hesabı çetindir!’ diyor, bugünkü yazımı merhum Erbakan Hocamızın yıllar önceki bir tespiti ve sözleriyle noktalamak istiyor, herkese saygılar sunuyorum.

SİYONİZM BİR TİMSAHA BENZER! BU TİMSAHIN

ÜST ÇENESİ AMERİKA; ALT ÇENESİ AVRUPA BİRLİĞİ,

BEYNİ İSRAİL, GÖVDESİ İSE İŞBİRLİKÇİLERİDİR…

VE HAYAT; ÎMAN İLE CİHATTIR. BU İKİ DEĞERE KİM

SAHİPSE ZAFERİ ONLAR KASANACAKTIR!

Prof. Dr. Necmeddin Erbakan

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

01
MAYIS

2024

Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!

Taceddin Akbaş'ın 'Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!' adlı köşe yazısı Devamı

30
NİSAN

2024

Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı

Taceddin Akbaş'ın 'Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü

Taceddin Akbaş'ın 'Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü' adlı köşe yazısı Devamı

27
NİSAN

2024

Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun' adlı köşe yazısı Devamı

25
NİSAN

2024

ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!

Taceddin Akbaş'ın 'ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!' adlı köşe yazısı... Devamı

25
NİSAN

2024

'Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun

Taceddin Akbaş'ın ''Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın 'Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü' adlı köşe yazısı Devamı

22
NİSAN

2024

'Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!

Taceddin Akbaş'ın ''Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Ahed Tamimi Hapisten çıkacak mı? Filistinli Cesur Kız Ahed Tamimi serbest kalabilir
Yaşam

Ahed Tamimi Hapisten çıkacak mı? Filistinli Cesur Kız Ahed Tamimi serbest kalabilir

Filistinli aktivist Ahed Tamimi'nin hikayesi: İsrail askerlerine kafa tutuşu, tutuklanması ve serbest bırakılması. Ahed Tamimi'nin direnişi ve Filistin davasındaki simgesel rolü.

Bucak İmam Hatip Lisesi öğrencileri Filistin için seferber oldu
Bölgesel

Bucak İmam Hatip Lisesi öğrencileri Filistin için seferber oldu

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Filistin'de yaşananlara kayıtsız kalmayarak harçlıklarını bağışladı. Kampanyaya öğrenci, öğretmen ve personel de destek verdi.

Bakan Tunç Filistin'de şahit olanların sayısını paylaştı
Yaşam

Bakan Tunç Filistin'de şahit olanların sayısını paylaştı

Hükümlü ve tutukluların ürettikleri ürünlerin sergileneceği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı açılışına katılan Adalet Bakanı Tunç gündeme daire açıklamalarda bulunarak, “Gazze’de bir insanlık suçu işleniyor. 11 binden fazla Filistinli kardeşimiz şehit edildi. Bunun yüzde 80’e yakını kadın ve çocuklardan oluşuyor“ dedi.

Burdur MAKÜ'de Filistin konferansı
Etkinlik

Burdur MAKÜ'de Filistin konferansı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi rektörlüğü tarafından düzenlenen konferansta, Filistin meselesi ele alındı.

Burdur Kemer'de Filistinli kardeşlerimiz için hayır çarşısı
Bölgesel

Burdur Kemer'de Filistinli kardeşlerimiz için hayır çarşısı

Burdur'un Kemer ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Filistinli vatandaşların yararına "hayır çarşısı" düzenlendi. Kermes, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Çavdır halkı Filistin'e destek için seferber oldu
Etkinlik

Çavdır halkı Filistin'e destek için seferber oldu

Burdur'un Çavdır ilçesinde, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki olarak düzenlenen hayır çarşısına ilçe sakinleri ve esnaflar yoğun ilgi gösterdi.