Taceddin Akbaş

Gazzelilerin Ölülerini köpekler yiyormuş! Ama Siyonistlerin dirilerini sırtlanlar yer!

Taceddin Akbaş'ın 'Gazzelilerin Ölülerini köpekler yiyormuş! Ama Siyonistlerin dirilerini sırtlanlar yer!' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

GAZZELİLERİN ÖLÜLERİNİ KÖPEKLER YİYORMUŞ! AMA SİYONİSTLERİN DİRİLERİNİ SIRTLANLAR YER!

Geçtiğimiz hafta bazı gazete ve televizyonlarda, Gazze’de terörist ve korsan İsrail devletinin Siyonist polis ve askerleri tarafından öldürülen demiyorum, şehid edilen Gazzelilerin defnolunamayan cesetlerini köpek ve kedilerin yemeye başladığı şeklinde haberler yayınlanmıştı! Bu haberlerde her merhamet, vicdan, akıl, izan ve îman sahibini olduğu gibi benim de yüreğimi parçalayıp ciğerimi dağladı! Dağlamaya da devam ediyor! Çünkü bırakın mükemmel ve büyük bir merhamet Dîni olan İslâmı, tüm dinlerde insan cesetleri masumdur. Çünkü şeytan bile ölen kişiden elini ayağını çekmiştir. Hele hele henüz buluğ çağına gelmemiş, akıl bâliğ olmamış çocukların cesetleri ise masumdan daha masumdur… Ve ister büyük olsun ister küçük biz tüm cesetlere-cenazelere (en azından) Âdem Atamıza hürmeten saygı gösteririz... Ve ateist bile olsa biz bir cenaze ‘yakınımızdan geçerken’ ayağa kalkarak saygı gösteririz. Ki, yetişkin kişiler öldükleri zaman profesör veya general bile olsalar er ya da hatun kişi olurlar, dolayısıyla da her sıradan vatandaş gibi toprağa verilirler! Amma velâkin Korsan, terörist ve Siyonist İsrail Devleti Filistin’i 75 yıldır abluka altında tutuyor, Mescid-i Aksa’yı ve Filistin’i Filistinlilere dar ediyor; 3 aydır da Gazze’ye bomba yağdırıyor ve çoluk çocuk demeden, kadın kız demeden, sivil, hasta ve yaşlı demeden, mabet ve hastane demeden yakıp yıkıyor, insan öldürüyor, daha doğrusu şehid ediyor… Sağ kalanları ise ya açlıktan, susuzluktan, gıdasızlık, hastalık ve soğuktan ölmesine neden oluyor…

Ve Gazze de şehid sayısı o kadar fazla ve imkânlar o kadar sınırlı olmalı ki, cesetler defnolunamıyormuş! Oysa Dînimize göre bırakın dirileri, ölüye işkence yasak olduğu gibi, medenî hukuka göre de savaş suçu sayılıyor. Ancak Siyonist İsrail bırakın sağları, yaralılara bile saldırıyor, ölüleri dahî kurşunluyor ve cesetlerin defnedilmesine izin vermiyor…

İSRAİL ÖLÜLERE İŞKENCE YAPARKEN, ASLINDA DÜŞMAN GÖRDÜKLERİ ‘DİRİLERDEN’ İNTİKAM ALIYOR, DOLAYISIYLA DA NEFRETİNİ KUSUYOR

Velhâsıl-ı kelâm; Siyonistler Gazzelilerin cesetleri defnetmelerine izin vermeyip köpeklerin kedilerin eline terk etmesi genelde Siyonist olmayan veya Siyonistleri desteklemeyenlere verilmiş bir mesajdır… Ve Siyonistlerin yaptıkları her şey onuruma dokunuyor ama bebeklerin veya çocukların cesetlerini köpeklerin kedilerin insafına bırakmaları benim kanıma dokunuyor! Ve bu yapılanlar 2 milyara yakın Müslümanın da onuruna dokunması gerekiyor… Ancak, Türkiye Cumhuriyetinin ve Müslüman Türk Milletinin dışında hiçbir İslâm Ülkesinden ve Muhammed ümmetinden ciddi bir ses, nefes ve önemli bir yaptırım gelmiyor maalesef Oysa Müslümanlar kardeş ve tek vücut gibidir ve kardeşin ayağına batan bir diken bile diğer Müslümanları üzmelidir!

Hülâsâ-i netice; Siyonistler ve Emperyalist destekçileri barbarlıkta, yamyamlıkta ve katliam yapmak ta sınır tanımazken, Ümmet de acziyette ve çaresizlikte sınır tanımıyor maalesef! O nedenle ben ‘Siyonist İsrail’den çok, sözüm ona Müslümanlara kırılıyor-kızıyor ve ‘Allah (c.c) sizin müstehakınızı versin’ demiyorum ama ‘ıslah etsin, diriliş ve uyanış’ diyorum… Ve bu konu da Gazzeli şehidlerin cesetlerini köpekler kediler yiyormuş, ama katil-katliamcı Siyonistlerin ve destekçilerin dirileriyle beraber leşlerini sırtlanlar yerler ve mâlûm olduğu üzere sırtlanlar avlarını diri diri yerler!’ diyor, herkese saygılar sunuyorum.

Mû’minleri bırakıp kâfirleri dost edinenler, onların yanında izzet mi arıyorlar? Bilsinler ki bütün izzet yalnızca Allah’a (c.c) aittir. (Nisa, 4/139) Allah (c.c) nezdinde Hakk din İslâmdır. (Âl-i İmrân, 3/19)

Zalimlerin yanında yer almayın; sonra ateş sizi de yakar. Allah’tan (c.c) başka dostlarınız olmadığına göre bir yerden yardım da göremezsiniz. (Hûd, 11/113)

Kendisi Cehennem ateşine ve cehennem ateşi de kendisine haram olan kişiyi size bildireyim mi? Cana yakın, yumuşak huylu, kolaylaştırıcı kimse. (Hadis)

Helâk eden şu yedi şeyden kaçının: Allah’a (c.c) şirk koşmak, sihir yapmak ve yaptırmak, Allah’ın haram kıldığı cana kıymak, faiz yemek, yetim malı yemek, savaştan kaçmak, suçsuz ve namuslu ‘mû’min’ kadınlara iftira atmak. (Hadis)

KİMSE YAŞATTIĞINI YAŞATMADAN ÖLMEZ!..

Hz. Muhammed (sav)

MERHAMET OLMAZSA FÂZÎLET KURU KELİMEDİR

Ve MERHAMET ÂFETLERİN PERDESİDİR!

Hz. Ali (r.a)

MERHAMETSİZLİK KILICINI ÇEKEN KİŞİ

MERHAMETSİZLERİN KILICI İLE ÖLÜR!

Molla Câmi (r.aleyh)

EN AZ RAHMET GÖSTERENLER, EN BÜYÜK

GÜNÂHLARI İŞLEYENLERDİR… Beaumarchais

ALMA MAZLUMUN ÂHINI, ÇIKIR ÂHESTE ÂHESTE!

Atazözü

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    KIZDIM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

01
MAYIS

2024

Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!

Taceddin Akbaş'ın 'Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!' adlı köşe yazısı Devamı

30
NİSAN

2024

Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı

Taceddin Akbaş'ın 'Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü

Taceddin Akbaş'ın 'Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü' adlı köşe yazısı Devamı

27
NİSAN

2024

Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun' adlı köşe yazısı Devamı

25
NİSAN

2024

ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!

Taceddin Akbaş'ın 'ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!' adlı köşe yazısı... Devamı

25
NİSAN

2024

'Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun

Taceddin Akbaş'ın ''Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın 'Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü' adlı köşe yazısı Devamı

22
NİSAN

2024

'Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!

Taceddin Akbaş'ın ''Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Iğdır Üniversitesi'nden Gazze'ye Destek Gösterisi! 'Gazze Eylemleri, Dünyadaki Vicdanın Çığlığıdır!'
Bölgesel

Iğdır Üniversitesi'nden Gazze'ye Destek Gösterisi! 'Gazze Eylemleri, Dünyadaki Vicdanın Çığlığıdır!'

Iğdır Üniversitesi öğrenci toplulukları, ABD'deki üniversitelerde Gazze eylemlerine katılan öğrencilere destek olmak ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için gösteri düzenledi.

Şile'de Türk Diyanet Vakfı Tarafından Gazze Şehitleri İçin 10 Bin Fidan Dikildi
Yaşam

Şile'de Türk Diyanet Vakfı Tarafından Gazze Şehitleri İçin 10 Bin Fidan Dikildi

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de şehit olan Filistinliler için, Türk Diyanet Vakfı tarafından ‘1 İyilik 1 Fidan' projesi kapsamında düzenlenen fidan dikim töreniyle Şile'de 10 bin fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Öğrencileri Gazze'ye Destek Verdi
Yaşam

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Öğrencileri Gazze'ye Destek Verdi

Türkiye'deki birçok üniversite, sosyal medya hesaplarından yayımladığı açıklamayla ABD'deki üniversite öğrencilerinin Gazze eylemlerine destek verdi. Fırat Üniversitesi öğrencileri de düzenledikleri basın toplasında, 3 dilde Gazze eylemlerine destek verdiklerini açıkladı.

"İyilik Gemisi", Mersin Limanı'ndan Gazze'ye doğru yola çıktı
Yaşam

"İyilik Gemisi", Mersin Limanı'ndan Gazze'ye doğru yola çıktı

Yaklaşık 3 bin 774 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan "İyilik Gemisi", Mersin Limanı'ndan Gazze'ye uğurlandı.

Gazze'ye Yardım Tırları, Türkiye'den Toplanan Bağışlarla Yola Çıktı - Haberler
Yaşam

Gazze'ye Yardım Tırları, Türkiye'den Toplanan Bağışlarla Yola Çıktı - Haberler

İsrail’in saldırıları altında olan Gazze’ye ulaştırmak üzere toplanan yardım malzemelerini taşıyan tırlar, Mersin'de bulunan limana doğru hareket etti.

Gazze'de vahşet devam ediyor
Dünya

Gazze'de vahşet devam ediyor

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda toplam can kaybı sayısı 32 bin 975’e yükseldi. Birleşmiş Milletler, Gazze’de 2 yaşın altındaki her 3 çocuktan 1'inin akut yetersiz beslenme sorunu yaşadığını açıkladı.