Taceddin Akbaş

HDP'nin adı değişse de maksadı aynı!

Taceddin Akbaş'ın 'HDP'nin adı değişse de maksadı aynı!' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

HDP’NİN ADI DEĞİŞSE DE MAKSADI AYNI!

Hemen herkesin bildiği gibi, Anayasa Mahkemesi (AYM), 2021 yılında ‘bölücü terör örgütü PKK’nın TBMM’de gayri resmî temsilciliğinin ve propagandasının yanında yardım ve yataklığını da yaptığı gerekçesiyle’ Halkların Demokratik Partisi (HDP) hakkında kapatma davası açmıştı. AYM’nin dava açması üzerine kapatılacağını anlayan HDP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimlerine ‘Yeşil Sol Parti (YSP)’ adı altında girmişti!

Yani işlediği suçlar ya da desteklediği suçlular nedeniyle hakkında kapatma davası açılan HDP ile herhangi bir bağı ya da ilişki yokmuş gibi bir görüntüsü vermek maksadıyla 14 Mayıs 2023 seçimlerine YSP adıyla, dolayısıyla da demokrasiye ve seçime karşı takiyye, kanuna karşı da hîle yaparak girmiş ve bu isimle tam 62 milletvekilini Parlamentoya sokmuş; ardından da kısa bir süre önce aldığı bir kararla asıl adının baş harfini değiştirerek DHP yapmıştı. Ve mâlûm milletvekilleri, Milletvekili seçimleri sonrasında ve TBMM’nin açılışı sırasında, bizim uğruna canımızı seve seve verebileceğimiz bir marş olan ‘İstiklâl Marşı’nı okumayarak 28 dönem Yasama Yılı boyunca ne yapacaklarının ve nasıl davranacaklarının ip uçlarını vermişlerdi!

Ve, ve, ve HDP geçtiğimiz Pazar günü yaptığı 4. Olağanüstü kongresinde adını daha önce Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılan HADEP’e benzeterek HEDP (Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi) olarak değiştirdi. Ancak adını değiştirse ve YSP dese de, daha öncekiler gibi PKK’nin siyasi kolu olarak terör örgütünün propagandasını yapmış, Dolayısıyla da DEP, HADEP, DEHAP, BDP, HDP, YSP’den sonra HEDEP aracılığıyla temsil edilmeye devam edeceğini göstermiş. Çünkü isim üstüne isim değiştiren mâlum partililer, geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirdikleri kongrelerinde yüzleri kamuflajlı veya maskeli iki teröristi sahneye çıkardılar ve onlara terörist başı Öcalan’ın posterini açtırdılar! Ve katılımcılardan buna herhangi bir tepki gelmediği gibi, tam tersine o iki kişiyi hararetle alkışladılar!

Her neyse, bütün bu olanlar bir yana, PKK terör örgütünün TBMM’deki temsilcisi durumunda olan Yeşil Sol Parti (YSP) Ağrı Milletvekili Heval Bozdağ, Gür Bulak Sınır kapasından ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranmakta olana PKK’lı Hazal Karabey ile ailesinin bir ay önce kayıp başvurusu yaptığı R.T adlı kişiyi yurt dışına kaçırırken yakalandı! YSP Milletvekili Heval Bozdağ’ın, hakkında benzer suçlamalar nedeniyle Anayasa Mahkemesi’nde kapatma davası süren HDP Genel Merkezi’ne kayıtlı makam aracında bulunan Hamza Karabey ile R. T’yi PKK terör örgütüne teslim etmek üzere yola çıktığı açıklandı… Yani PKK terör örgütüne katılmaları için her iki şahsı da Ağrı ya getiren aracın, HDP adına veya Yeşil Sol Partili Heval Bozdağ adına tescilli olduğu teyit edildi…

HEDEP’LİLERİN CANLARI CIKMAYINCA HUYLARI DA ÇIKMAYACAK VE PKK’DAN VAZ GEÇEMEYECEKLER! ÇÜNKÜ, PKK’LILAR ONLARIN RUHLARINA İŞLEMİŞ!

Bizler PKK ve benzer terör örgütlerinden ne kadar nefret ediyor ve onların bir an önce yok edilmelerini istiyorsak, HEDEP’liler ve benzer partililer de PKK’lıların yaşamasını, hattâ gelişip büyümesini istiyor ve bunun için de var güçleriyle çalışıyorlar! Ama Allah (c. c), doğrudan ve haktan hukuktan, hattâ mazlum ve mâsumlardan yana olduğu için, PKK’lılar kirli ve karanlık emellerine ulaşamıyorlar ve ömürleri boyunca da ulaşamayacaklar! Çünkü Cenab-ı Allah’ın bu yönde bir vaadi var ve O, asla vaadinden dönmez!

Velhâsıl-ı kelâm; Edirne’den Van’daki, Burdur’dan Ardahan’daki çoban Ahmet’in ve bakkal Mehmet’in, yerin bilmem kaç metre altındaki kömür ocağında çalışan Alinin Velinin; ve, ve, ve ülke içinde ve dışında teröristlerle canı pahasına uğraşan Mehmetçiklerin bir şekilde ödedikleri vergilerle oluşan devlet bütçesinden sonuna kadar yararlanan bahsime konu partilerin Milletvekilleri ve yetkilileri, vekâletlerini yine bu insanların yararlarına olacak şekilde kullanmadıkları gibi, tam tersine bu kişilerin aleyhine kullanıyorlar; dolayısıyla da kutsal vatanımıza, büyük devletimize, aziz, asil ve necip milletimize, canınız cânanımız kadar kıymetli, çok özel ve güzel, ay yıldızlı ve güneş yaldızlı bayrağımıza, olmazsa almazımız olan dînimize diyânetimize ihânet ediyorlar… Dolayısıyla da ekmek teknelerini ve yataklarını pisliyorlar! O nedenle ben bu kutsal ve millî değerlerimize sahip çıkmadıkları gibi tam tersine ihânet eden tüm kişi, grup ve partileri yaşanmış bir hikaye ile uyarmak ve tercihi kendilerine bırakmak istiyorum:

Bir gün Müslüman bir genç, Peygamber Efendimiz (sav)’e gelerek “Benim nefsim günah işlemek istiyor! Ne ya yapayım? Ya Resulallah!” şeklinde bir soru yöneltir. Hz. Peygamber de o gence, “Maden günah işlemek istiyorsun, o zaman Allah’ın mülkünden çık öyle işle!” der. Soru sahibi genç de, “Allah’ın mülkü olmayan bir yer var mı ki çıkayım! Ya Resulallah?” der. Bu soru üzerine de Efendimiz, “O zaman Allah’ın mülkünde Allah’a isyan edilmez…” (İşlenirse de bedeli ağır olur!) buyurur ve o genci günah işlemekten vaz geçirir… Ben nâçiz ve mücrim de bu mâlûm partililerin yetkililerine ve milletvekillerine, ‘insanının yüzde 98-99’u Müslüman olan bir ülke de devlet millet, İslâm veya Müslüman düşmanlığı yapılmaz! Böyle bir şey yapmak istiyorsanız eğer, her karış toprağı şehid kanlarıyla sulanmış olan bu toprakları terk edin ve hangi Cehenneme gidecekseniz gidin! Yani Cehenneme kadar yolunuz var!’ diyor, herkese saygılar sunuyorum.

ÎMANDIR O CEVHER Kİ, İLÂHÎ NE BÜYÜKTÜR

ÎMANSIZ OLAN PASLI YÜREK SÎNE DE YÜKTÜR…

GİRMEDEN BİR MİLLETE TEFRİKA DÜŞMAN GİRİMEZ

TOPLU VURDUKÇA YÜREKLER ONU TOP SİNDİREMEZ!

Mehmed Akif Ersoy

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

01
MAYIS

2024

Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!

Taceddin Akbaş'ın 'Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!' adlı köşe yazısı Devamı

30
NİSAN

2024

Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı

Taceddin Akbaş'ın 'Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü

Taceddin Akbaş'ın 'Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü' adlı köşe yazısı Devamı

27
NİSAN

2024

Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun' adlı köşe yazısı Devamı

25
NİSAN

2024

ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!

Taceddin Akbaş'ın 'ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!' adlı köşe yazısı... Devamı

25
NİSAN

2024

'Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun

Taceddin Akbaş'ın ''Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın 'Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü' adlı köşe yazısı Devamı

22
NİSAN

2024

'Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!

Taceddin Akbaş'ın ''Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

TBMM’de ‘Sayın Öcalan’ söylemine vatandaştan protestolu tepki
Bölgesel

TBMM’de ‘Sayın Öcalan’ söylemine vatandaştan protestolu tepki

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) HDP/DEM Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş’ın terörist elebaşı Abdullah Öcalan’a ‘Sayın Öcalan’ söylemi nedeni ile bir grup vatandaş açıklamada bulunarak Öcalan fotoğrafı yaktı.

HDP İl Binası Önündeki Evlat Nöbeti Sağanak Yağışa Rağmen Devam Ediyor
Yaşam

HDP İl Binası Önündeki Evlat Nöbeti Sağanak Yağışa Rağmen Devam Ediyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığı iddia eden Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti kentteki sağanak yağışlara rağmen devam ediyor.

DİYARBAKIR HDP BİNASI ÖNÜNDE BEKLEYEN ANNELERE BURDUR’DAN DESTEK
Yerel Yönetim

DİYARBAKIR HDP BİNASI ÖNÜNDE BEKLEYEN ANNELERE BURDUR’DAN DESTEK

Burdur Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR SEN) Kadın Kolları Diyardakır’da HDP binası önünde evlat nöbeti tutan annelere destek verdi.

EY ŞEREFSİZLER! SİZİ BAŞKA HİÇBİR ŞEY YIKMASA…
Bölgesel

EY ŞEREFSİZLER! SİZİ BAŞKA HİÇBİR ŞEY YIKMASA…

EY ŞEREFSİZLER! SİZİ BAŞKA HİÇBİR ŞEY YIKMASA… Başta ABD olmak üzere Türkiye’nin gelişmesine karşı hazımsızlık gösteren bir çok Batı ülkesinin destek verdiği PKK terörü, kırk yıldan beri ülkemizde can almaya devam ediyor.

Sondakika tanker kazası Bucak Burdur yolu Trafiğe kapalı
Bölgesel

Sondakika tanker kazası Bucak Burdur yolu Trafiğe kapalı

Antalya Burdur Karayolu Ağlasun yol kavşağında kaza Yol trafiğe kapalı

Başkan Mustafa Özer söz verdi Halk Ekmek Hizmete girdi
Yerel Yönetim

Başkan Mustafa Özer söz verdi Halk Ekmek Hizmete girdi

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer Halk Ekmek Satış yerlerini açıkladı.