Taceddin Akbaş

İsrail'in amacı 3. dünya savaşı çıkarmak dolayısıyla da dünyayı ateşin içine atmak!

Taceddin Akbaş'ın 'İsrail'in amacı 3. dünya savaşı çıkarmak dolayısıyla da dünyayı ateşin içine atmak!' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

İSRAİL’İN AMACI 3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKARMAK DOLAYISIYLA DA DÜNYAYI ETEŞİN İÇİNE ATMAK!

Sevgili okurlarımdan bazıları bu günlerde Gazze’ye veya Filistin’e çok yer vermemi eleştirebilirler… Ancak, dünkü yazımda da dikkât çekmeye çalıştığım gibi, Emperyalist destekli Müslüman köstekli ve Siyonist kafalı İsrail’in bu günkü hedefi Gazze, dolaylı hedefi ise Filistin olsa da, nihai hedefi Türkiye ve İslâm Âlemi! Ve İsrail bu kirli emeline ve ham hayaline ulaşabilmek için de bir 3. Dünya savaşı çıkarmak istiyor! Bazı devletlerin yöneticileri ve halkları bunun farkında oldukları için olsa gerek konu İsrail olduğunda gardlarını düşürüyor, seslerini kısıyor ve birçok şeyi alttan alarak kendilerini ve ülkelerini muhtemel bir dünya savaşının dışında tutmak istiyorlar… Daha da kötüsü, bazılarının bu durumun farkında, fevkinde bile olmamaları!

Hemen herkesin televizyon ya da sosyal medya yayınlarından izledikleri gibi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş geçtiğimiz haftaki Cuma günü Ordu’da idi ve Cuma namazını Ordu da kıldı-kıldırdı… ‘Filistin’ konulu hutbesinde İslâm’ın barış, esenlik, adâlet ve merhamet dini olduğunu vurgulayan Başkan Erbaş, “İslâm’a göre bütün insanlar din, can, mal, ırz ve namus dokunulmazlıklarına sahiptir. Rahmet elçisi olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz (sav) savaşında bir ahlâkı ve hukuku olduğunu tüm insanlığa duyurmuş ve öğretmiştir. Allah (c. c) Resulü, savaşta dahî kadınlara, yaşlılara, çocuklara, mâbetlere, hattâ bitki ve hayvanlara bile asla zarar verilmemesini emretmiştir…” dedi.

Diyânet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hutbesinin en güncel ve en etkili bölümünde “Tarih bize gösterdi ki, zulüm ebedî olamaz ve zulümle âbâd olunamaz. Masumların kanları üzerine kurulu hiçbir hükümdarlık veya hükümranlık uzun süre ayakta kalmaz-kalamaz. Müslümanlara özgürlük mücadelesinde direnmekten başka çare kalmamıştır…” dedi. Başkan Erbaş başta ABD ve AB üyeleri olmak üzere Siyonist İsrail’e destek veren tüm ülke yöneticilerini ve halklarını uyardı! Ancak, anlayana sivri sinek saz, anlamayana ise davul zurna az’ geldiği gibi, bu ülkelerden bazıları bu zulmü destekliyor, bazıları rıza gösteriyor, bazıları ise tıpkı bir devekuşu gibi başlarını kuma sokuyor!

Her neyse, gerisi varsa da Başkan Erbaş’ın minbere kılıçla çıkması ve siyasi de bir hutbe îrat etmesi etkileyiciydi… Ancak, burada bir parantez açıp hatırlatmak gerekirse ki, gerekebilir; Cuma ve bayram namazları siyâsi bir namaz olduğu için normalde ve genelde o yerin en büyük camisinde kılınır-kılınması gerekir! Ve Cuma namazlarının her mükellef erkeğin üzerine farz olduğu gibi, edası da şarttır! Yani Cuma namazının, ‘zamanında kılınmayan ya da kılınamayan vakit namazları gibi’ kazası da olmaz! O nedenle Cuma namazları vaktinde, cami de ve cemaatle kılınması şarttır…

BU KILIÇLAR SÜS İÇİN DEĞİL, MİLLÎ BİR MÂNAYA MÂTUF SEBEPTEN DOLAYI KUŞANILMIŞ OLMALI

Ve yine görüldüğü, bilindiği gibi, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılı kutlamaları ânında Ordu Komutanlarının ellerinde de Ankaralı Seymenlerin ellerinde de yalın ve parıl parıl parıldayan kılıçlar vardı. Ve Komutanlar ile Seymenler bu haftaki o ‘keskin olmasa bile’ simge kılıçları süs için değil, millî bir mânaya veya gâyeye matuf nedenlerden dolayı kuşanmış olmalılar!

Demem o ki, Komutanların törenlere kılıçlarıyla katılmaları görülmüş duyulmuş bir şeydir ama Diyanet İşleri Başkanlarının minbere kılıçlarıyla çıktıkları ve hutbelerini kılıçla irat ettikleri ya hiç görülmemiştir ya da ben görmemişimdir veya hatırlayamıyorumdur… O nedenle bu haftaki kılıçların millî bir anlamı veya birilerine bir mesaj olmalı!

İSRAİL İÇİN BİR SİYONİSTİN ELİNE DİKEN BATACAĞINA BİR MİLYON MÜSLÜMANIN KALBİNE KILIÇ SAPLANSIN

Korsan, işgalci, zâlim, hâin, soykırımcı ve terörist İsrail’in Siyonist ve Müslüman, hattâ ‘Siyonist olmayan insan kasabı’ ve Başbakanı Netanyahu kamuya ve basına açık bir ortamda yaptığı bir konuşma da “Filistinlilere ait her şeyi tümüyle yok edin. Hiçbir şeyi esirgemeyin! Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz, koyun deve, eşek ne varsa hepsini yok edin, öldürün..!” dedi. Bu sözler de O’nun yanında bir İsrailliye veya Siyonist bir Yahudi’ye diken batacağına bir milyon Müslümanın ve çoluğun çocuğun kalbine kılıç saplansın veya masum Müslümanların, hattâ Siyonist olmayan tüm insanların, sivil ve sabi çocukların üzerine tonlarca atom bombası, biyolojik veya kimyasal silah yağdırılsın..!’ gibi anlamlara geliyor.

MÜSLÜMANLAR YA GÂZÎ OLURLAR YA DA ŞEHİT SİYONİSTLER İSE ‘CEHENNEME OLURLAR YAKIT!’

Velhâsıl-ı kelâm, hülâsâ-i netice; İsrail’in Siyonist-Evangalist ve fikri de, zikri de sapık olan yöneticileri 3. bir Dünya savaşı çıkararak, dolayısıyla da Siyonist olmayan herkesi öldürerek önce Dünya da sadece kendilerinin kalmalarını, öldükten, pardon geberdikten sonra da Cennete girmeyi ve orada ebedî olarak kalmayı yeğliyorlar! Ancak sabit âyet ve sahih hadislere göre Hakk-Batıl savaşlarında yaralanan Müslümanlar gâzî, fedai can edenler ise şehid olurlar. Dolayısıyla da Cenneti âlâya girmeyi hak ederler… Genelde kefere ve fecereler, özelde de Siyonistler, yakıtı sadece taş ve insan olan Cehenneme yakıt olurlar!’ diyor, herkese ‘barış dolu’ saygılar sunuyorum.

GERÇEK (HAKK) RABB’İNDEN GELENDİR. ŞU HALDE

SAKIN KUŞKUYA KAPILANLARDAN OLMA!

Bakara Sûresi, âyet 147

GEVŞEKLİK GÖSTERMEYİN, ÜZÜLMEYİN; EĞER

İNANMIŞSANIZ ŞÜPHESİZ ÜSTÜN GELECEK OLAN

SİZSİNİZ… Âl-i İmrân Sûresi, âyet 139

VE ARTIK HAKK GELDİ, BÂTIL ZÂİL (yok) OLDU!

HİÇ ŞÜPHESİZ BÂTIL SÜREKLİ YOK OLUCUDUR.

(ÇÜNKÜ HAKK GELİNCE BÂTIL BATACAK. GÜNEŞ

DOĞUNCA KARANLIK KAYBOLACAKTIR) DEĞİŞMEYEN

GERÇEK GELDİ, SAHTE VE TUTARSIZ OLAN, AMAÇSIZ

VE ANLAMSIZ OLAN HERŞEY DE YIKILIP GİTTİ!

İsrâ Sûresi ve 81. Âyet-i kerîmenin meali

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

01
MAYIS

2024

Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!

Taceddin Akbaş'ın 'Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!' adlı köşe yazısı Devamı

30
NİSAN

2024

Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı

Taceddin Akbaş'ın 'Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü

Taceddin Akbaş'ın 'Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü' adlı köşe yazısı Devamı

27
NİSAN

2024

Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun' adlı köşe yazısı Devamı

25
NİSAN

2024

ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!

Taceddin Akbaş'ın 'ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!' adlı köşe yazısı... Devamı

25
NİSAN

2024

'Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun

Taceddin Akbaş'ın ''Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın 'Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü' adlı köşe yazısı Devamı

22
NİSAN

2024

'Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!

Taceddin Akbaş'ın ''Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

İşte rakamlarla İran’ın İsrail operasyonu: 44 İsrailli subay öldürüldü.
Dünya

İşte rakamlarla İran’ın İsrail operasyonu: 44 İsrailli subay öldürüldü.

Aydınlık gazetesinin haberine göre İran'ın 13 Nisan günü İsrail'e başlattığı operasyonun detayları tespit edildi. Çeşitli ajansların haberlerine 44 İsrailli subay operasyonda öldü.

Netanyahu: “Kendi kararlarımızı vereceğiz”
Dünya

Netanyahu: “Kendi kararlarımızı vereceğiz”

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ve Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Biz kendi kararlarımızı vereceğiz ve İsrail kendisini savunmak için gereken her şeyi yapacaktır” dedi.

İsrail, Şifa Hastanesinden Çekildiğini Duyurdu!
Dünya

İsrail, Şifa Hastanesinden Çekildiğini Duyurdu!

İsrail, Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’nden çekildiğini duyurdu. Dünya Sağlık Örgütü, kuşatma sırasında 21 hastanın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Almanya İsrail'den açıklama bekliyor
Dünya

Almanya İsrail'den açıklama bekliyor

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, İsrail askerlerinin Gazze’de yardım bekleyen sivillere ateş açmasına ilişkin, "İsrail ordusu, silahlı saldırının nasıl meydana geldiğini tam olarak açıklamalıdır" dedi.

Gercüşlü Öğrencilerden Filistin'e Yardım Eli
Yaşam

Gercüşlü Öğrencilerden Filistin'e Yardım Eli

Gercüş Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Filistin'deki akranlarına destek olmak için kitap ayracı satarak yardım topladı. Minik öğrenciler, kitap ayraçlarından elde edilen geliri Gazze'deki çocuklara gönderecek

Filistin’de can kaybı 23 bin 210’a yükseldi
Dünya

Filistin’de can kaybı 23 bin 210’a yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik 7 Ekim’den bu yana gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 23 bin 210'a, yaralı sayısının ise 59 bin 167'ye yükseldiğini açıkladı.