Taceddin Akbaş

Netanyahu Gazze’de Kan İçiyor Biden Abd'de Dondurma Yiyor! Ve İnsanlık Bunları Seyrediyor

Taceddin Akbaş'ın 'Netenyahu Gazze’de Kan İçiyor Biden Abd'de Dondurma Yiyor! Ve İnsanlık Bunları Seyrediyor' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

NETENYAHU GAZZE’DE KAN İÇİYOR BİDEN ABD’DE DONDURMA YİYOR! VE İNSANLIK BUNLARI SEYREDİYOR

İnsanlık Âlemi korsan, işgalci, Emperyalist destekli ve Müslüman köstekli, terörist ve Siyonist İsrail Devletinin Gazze de 5 aydan-150 günden fazla bir süredir işlediği katliamlar, vahşetler, cinâyetler ve soykırımlar; hiçbir dîni îmanı veya inancı olmasa, yani ateist bile olsa biraz vicdanı, hattâ biraz insanlığı olan kişileri üzdüğü, elinden bir şey gelmediği için de utandığı bir vahşeti izliyor! Yani İsrail Gazze’de çoluk çocuk, kadın kız, genç yaşlı ve hasta demeden 150 gündür vahşet yapıyor, ‘hastane ve mabet’ demeden yakıp yıkıyor ama, ne hazin ve acıdır ki, 2 milyarı Müslüman olmak üzer 8,5 milyarlık insanlık âlemi buna ‘DUR..!’ demiyor-diyemiyor, diyemediği için de zerre kadar hayıflanmıyor! Bu da birçok inanan insan gibi beni de kahrediyor!

EMPERYALİST ABD ‘GAZZELİLERE’ BİR YANDAN KAN KUSTURUYOR, DİĞER YANDAN DA LEĞEN TUTUYOR

Siyonist İsrail 75 yıldır Filistin ve Mescid-i Aksâ genelinde, 150 gündür de Gazze özelinde yaptığı soykırımlar arşı âlâyı titretirken, 8,5 milyarlık insanlık, daha doğrusu ‘insansızlık’ âlemi olup bitenleri bir film, hattâ belgesel izler gibi izliyor! Bu durumu fırsat bilen Amerika Bitişik Devletleri (ABD)’de Gazzelilere bir yandan kan kusturuyor, bir yandan leğen tutuyor! Çünkü, Emperyalist ABD’nin bunak ve manyak Başkanı Joe Biden Gazze’ye ‘uçakları aracılığıyla’ ve denizin üstüne (güya) yardım paketi attırıyor… Dolayısıyla da günlerdir aç susuz, ilaçsız ve bîçare kalan büyüklü küçüklü insanları denizde boğularak ölmesine neden oluyor! Kendisi de televizyonların canlı yayınları esnasında ve dünyalıların gözlerinin içine baka baka dondurma yiyor! Ve bu dondurmaya yerken de zerre kadar utanmadığı sıkılmadığı gibi, bunu mübarek Ramazan Ayında, yani Müslümanların oruç aylarında olsun ‘ateşkesin’ sağlanmasının konuşulduğu bir platformda ve sırıta sırıta yapıyor! Dolayısıyla da Müslümanların inançlarıyla ve oruçlarıyla alay ediyor!

Demem o ki, bugün dünya üzerinde 30 milyon metrekareyi bulan bir yüz ölçümü üzerinde 1,5 milyar ve 60 civarında bir devlet ve 80 dolayında Müslüman topluluğu var… Ve gayrimüslim insanlar ve yöneticileri neyse amma, İnsanının yüzde 98-99-u Müslüman olan Türkiye insanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dışında hiçbir bir İslâm ülkesinden İsrail’e herhangi bir yaptırım uygulanmadığı gibi, ciddi bir ses te çıkmıyor veya önemli bir tepki de gelmiyor maalesef!

NETANYAHU, SİYONİST OLMAYAN HERKESİ ÖLDÜRMEYİ BİR GÖREV VE SEVAP SAYIYOR

Netanyahu’nun başında bulunduğu korsan ve terörist İsrail Devleti’nin asker ve polisleri günlerdir insanlığın tüm değerlerini hiçe sayarak ve dünyanın gözü önünde bir ülke insanının büyük bir bölümü ile birlikte insanlığı da öldürüyor! Çünkü Netanyahu’nun inandığı (tahrif edilmiş) Tevrat’a göre Siyonist olmayan herkesin öldürülmesi gerekiyor! Çünkü Siyonist ve Armagedon savaşçıları için gayrisiyonistleri öldürmek büyük bir sevaptır!

ABD’NİN SINIRSIZ DESTEĞİ, İSLÂM ÂLEMİNİN İSE ‘’SINIRSIZ” TEPKİSİZLİĞİ YA DA SESSİZLİĞİ NETAHYAHU’YU ŞIMARTTIKÇA ŞIMARTIYOR!

Velhâsıl-ı kelâm; dünyanın özde değil, sözde Müslümanları 2 milyarlık nüfuslarıyla 6-7 milyonluk Siyonist, işgalci ve korsan İsrail Devletinin genelde Filistin de Mescid-i Aksâ da ve Gazze genelinde yaptığı katliamları, soykırımları utanmadan sıkılmadan ve sıranın bir gün kendilerine geleceğini düşünmeden seyrediyor maalesef… Bunu derken ‘Ülkemiz dâhil, bahsime konu ülkelerin insanları belki benim bu mevzumun dışında olabilirler…’ diyeceğim ama bunu bile diyemiyorum. Çünkü günümüz Müslümanları bırakın başka tepkileri, İsrail-Yahudi mallarını veya ürünlerini aynı hızla alıp satıyor ve yiyip içiyor maalesef… (Ben bile bile almıyorum ve almam da! Velev ki, emsallerinden çok kaliteli ve ucuz bile olsa!)

Hülâsâ-i netice; Emperyalist ABD’nin Bunak ve manyak Başkanı Joe Biden Amerika da külâhtan dondurma yerken, Siyonist İsrail’in katil Başbakanı Binyamin Netenyahu Gazze de Müslüman kanı içiyor… Ve İslâm Ülkeleri dahil uygar dünya bu iki hasta, hattâ ‘hayvan ruhlu’ insanın yaptıklarını sessizce izliyor… Ve insanlık âlemi ne korona ve benzer hastalıklardan ne kuraklıktan, ne deprem ve benzer afetlerden, ne iç ve dış savaşlardan zerre kadar ders almıyor… Bu da benim aklıma dünyamıza daha büyük afet ve felâketlerin musallat olmasını getiriyor! O nedenle ben, ‘aklıma gelenlerin dağın taşın başına gelmesini ve Cenab-ı Hakk’ın Müslümanlara uyanış vermesini, gayrimüslimleri ise bildiği gibi yapmasını!’ diliyor, herkese saygılar sunuyorum.

TOPLUMLARIN TEPKİSİZ OLMALARININ ASIL NEDENİ

KORKAK OLMALARI DEĞİL, RAHAT OLMALARIDIR!

Roy May

SUSMAK MUTLAKA ONAYLAMAK ANLAMINA GELMEZDİ

ÇOĞU KEZ ÂNINDA TEPKİ VERME KONUSUNDAKİ

YETERSİZLİĞİN KANITIDIR!.. Paulo Coelho

VİCDAN DİYE KASTTETTİĞİMİZ, İNSANIN HAKLI VE HAKSIZ

OLAN KARŞISINDA TEPKİ GÖSTERME YETİSİDİR…

Jostein Garder

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

01
MAYIS

2024

Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!

Taceddin Akbaş'ın 'Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!' adlı köşe yazısı Devamı

30
NİSAN

2024

Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı

Taceddin Akbaş'ın 'Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü

Taceddin Akbaş'ın 'Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü' adlı köşe yazısı Devamı

27
NİSAN

2024

Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun' adlı köşe yazısı Devamı

25
NİSAN

2024

ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!

Taceddin Akbaş'ın 'ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!' adlı köşe yazısı... Devamı

25
NİSAN

2024

'Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun

Taceddin Akbaş'ın ''Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın 'Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü' adlı köşe yazısı Devamı

22
NİSAN

2024

'Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!

Taceddin Akbaş'ın ''Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Netanyahu: “Kendi kararlarımızı vereceğiz”
Dünya

Netanyahu: “Kendi kararlarımızı vereceğiz”

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ve Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Biz kendi kararlarımızı vereceğiz ve İsrail kendisini savunmak için gereken her şeyi yapacaktır” dedi.

Netanyahu ayarı kaçırdı! 'Ateşkes, Hamas'a teslim olmaktır'
Dünya

Netanyahu ayarı kaçırdı! 'Ateşkes, Hamas'a teslim olmaktır'

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, uluslararası toplumun ateşkes çağrılarını reddederek, Hamas'a teslim olmak anlamına geleceğini söyledi.

Putin ve Netanyahu, Hamas-İsrail arasındaki çatışmalardan bu yana ilk kez görüştü
Dünya

Putin ve Netanyahu, Hamas-İsrail arasındaki çatışmalardan bu yana ilk kez görüştü

Rusya’nın çatışmaları sona erdirmek, siyasi ve diplomatik yollarla barışçıl bir çözüme ulaşmak amacıyla çalışmaya hazır olduğu ifade edildi.

ABD, İsrail'e tam destek veriyor
Dünya

ABD, İsrail'e tam destek veriyor

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde, İsrail'e tam destek sözü verdi.

Bülent Arınç: Hamas'ın saldırıları Netanyahu'ya güç kazandırdı
Dünya

Bülent Arınç: Hamas'ın saldırıları Netanyahu'ya güç kazandırdı

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, Hamas'ın İsrail'e füze saldırılarının çatışmaların başlamasına neden olduğunu ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya güç kazandırdığını söyledi.

ABD, İsrail'in yanında: Biden, Netanyahu ile görüştü
Dünya

ABD, İsrail'in yanında: Biden, Netanyahu ile görüştü

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Biden, İsrail’in yanında olduklarını ve İsrail’in meşru müdafaa hakkını desteklediklerini vurguladı.