Taceddin Akbaş

Netanyahu’yu alkışlamak soy-kı-rı-mı alkışlamaktır

Taceddin Akbaş'ın 'Netanyahu’yu alkışlamak soy-kı-rı-mı alkışlamaktır' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

NETANYAHU’YU ALKIŞLAMAK SOY-KI-RI-MI ALKIŞLAMAKTIR

Hemen herkesin gördüğü veya duyduğu gibi, Filistin ve Gazze Kasabı, 10 binlerce Filistinli ve Gazzeli’nin kâtili, İsrail’in su katılmamış Siyonist’i ve Başbakanı Binyamin Netanyahu; ABD’nin ve Washington’ın utanç korosu, insaflı izanlı Amerikalıların yüzkarası durumunda olan Temsilciler Meclisi’nde (TM) bir konuşma yapmış ki, bırakın konuşmaya başlamasını, daha Kongre Salonu’na girerken ayakta alkışlanmaya başlandığı yetmezmiş gibi, Meclis’in bir kadın üyesi hariç tüm üyeler Kâtilin ağzından akan her kanlı cümlesini alkış yağmuruna tutulmuştu!

Benjamin Netanyahu özetle şunları söylemişti:

“İsrail Gazze’ye yerleşmek istemiyor. Gazze de İsrail’i yok etmeye çalışmayan ve Filistinlilerin dışında olduğu sivil bir yönetim olmalı. Gazze de öngörülebilir sivil bir gelecek için üstün güvenlik kontrolüne ihtiyaç var…” dedi. Netehyâhu, konuşmasının başında 9 aydır Gazze de çoğu çocuk ve kadınlardan oluşan 40 bine yakın Filistinlinin şehid edildiği saldırıları ‘medeniyet ve barbarlık’ arasında bir savaş olarak tanımlamış ve “Bu, ölümü yüceltenlerle kutsayanlar arasındaki bir çatışmadır. Medeniyet güçlerinin zafer kazanabilmesi için ABD ile İsrail’in bir arada durması gerekiyor. Çünkü bir arada durduğumuz da çok basit bir şey oluyor; biz kazanıyoruz, onlar kaybediyor. Dostlarım bugün size bir şeyin teminatını vermeye geldim. Mutlaka biz kazanacağız...”

Her neyse; Kâtilin sözlerini daha fazla tasvir edip köşemi kana boyamak veya boğmak istemiyorum. O nedenle şimdi bahsime konu konuşmayı, Netanyahu-Biden dostluğu ile yorumlamak istiyorum:

7 Ekim olaylarını ABD’deki Pearl Halbor saldırısına ve 11 Eylül de ikiz kulelere yapılan saldırıya da benzeten katil Netanyahu “Başkan Biden ile 40 yıldır tanışıyoruz ve kendisine yarım asırdır İsrail’in dostu olduğu ve kendi ifadesiyle İrlanda ve ABD asıllı bir Siyonist olmaktan gurur duyduğu için de kendisine teşekkür etmek istiyorum…

KATİL, ABD’DE ABD’LİLERE ve STAJYER MECLİS ÜYELERİNE DE ‘HAKARET ETTİĞİ HALDE’, YİNE DEFALARCA VE DAKİKALARCA ALKIŞLANMIŞ!!!

Kendisini protesto eden İnsaflı ABD’lilerle birlikte ABD kongresinde stajyer olarak görev yapan 100’den fazla üyeye ve İsrailli Yahudilere de hakaret eden Siyonist Netenyahu “Bildiğimiz kadarıyla şu anda bu binanın çevresinde devam eden İsrail karşıtı protestoları İran finansa ediyor. Çok sayıda olmasalar da onlar da şehir genelinde varlar. Bu göstericilere bir mesajım var. Eşcinselleri vinçlere asan ve saçlarını örtmedikleri için kadınları öldüren Tahran’daki zalimler sizi övüyor, destekliyor ve finansa ediyorsa siz resmen İran’ın kullanışlı ahmakları haline gelmişsiniz demektir. Bu protestoculardan bazıları ‘Eşcinseller Gazzeyi destekliyorlar’ şeklinde pankartlar taşıyor. Bu tıpkı ‘Tavuklar KFC’yi destekliyor’ şeklinde bir pankart taşınmasına benziyor…’’ demiş.

EŞCİNSELLER SENDEN DAHA İNSAFLI VE SENDEN DAHA ONURLULAR.. DEMEK Kİ ‘’FİLİSTİN-GAZZE KASABI’’ NETANYAHU!

İstisnâlar hariç, eşcinsel yaratılmak insanların istedikleri ya da tercih ettikleri veya kendi iradeleriyle olan-oluşan bir şey değildir… Ancak, 9 ayda 40 binden fazla Filistinliyi-Gazzeliyi öz yurdunu-anavatanını savunduğu için kendilerini katledip katletmeme; Kapitalist Batı, Emperyalist ABD destekli, ayrıca 50 civarında bir İslâm Ülkesi köstekli Siyonist İsrail’in katil-terörist Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun elinde! O nedenle, bir hilkat garibesi olan Eşcinsellerin tüm zararları kendilerine… Ancak, katil Netanya’nun zararı genelde İslâm Âlemine, özelde de Filistinlilere, Gazzelilere! Onun için eşcinseller bile Netanyahu’dan daha insaflı olmalılar ki; ABD Temsilciler Meclisi Üyelerinin biri hariç tamamının ayakta ve dakikalarca alkışladıkları kişiyi protesto tel’in etmişler. Ve Netanyahu, aralarında akıllı insaflı İsraillilerin veya Yahudilerin ve ABD’lilerin de bulunduğu protestoculara (aralarında bulunan tek tük eşcinsellerle kıyaslamış ve tamamına hakaret etmiş! İran ile kıyaslaması ise apayrı bir konu…

NETENYAHU HİTLER’E RAHMET OKUTACAK CİNSTEN KATLİAMLAR YAPIYOR! AMMA VE LÂKİN ‘’TÜRKİ’YE İLE BİRLİKTE BİRKAÇ ÜLKE DIŞINDA KİMSE BU ZULME ‘DUR’ DEMİYOR

76 yıl önce yani 1948 yılında ve bir şekilde ele geçirdiği Filistin topraklarında mazlum ve masum Filistin halkına kendi öz ve anavatanlarını dar eden, ilk kıbleleri olana Mescid-i Aksa da ibadet yapmalarına dahî izin vermeyen Siyonist İsrail’in Siyonist yöneticileri, acımasız insafsız polis ve jandarmaları 9 aydır da Gazze’yi kan gölüne çevirdiler ve çevirmeye de devam ediyorlar maalesef! Ve Siyonist İsrail bunu Emperyalist ABD ile Kapitalist Batının desteği, artı zavallı İslâm Ülkelerinin satılmış, mutemet, korkak ve saltanat düşkünü yöneticilerinin sessizlikleri, göz yummaları sayesinde yapıyor… O nedenle ben ‘Cenab-ı Hakk başta Filistin ve Gazze olmak üzere dünyanın her neresinde olursa olsun tüm mazlumların yardımcısı olsun, bu katliamları yapan zalimlerin cezalarını, göz yumanların ise müstahaklarını versin inşaAllah’ diyor, herkese saygılar sunuyorum.

ZULMÜ ALKIŞLAYAMAM, ZÂLİMİ ASLA SEVEMEM

GELENİN KEYFİ İÇİN GEÇMİŞE KALKIP SÖVEMEM…

CEHENNEM OLSA ÜSTÜMÜZE GELEN GÖĞSÜMÜZDE

SÖNDÜRÜRÜZ. BU YOL Kİ HAKK YOLUDUR, DÖNME

BİLMEZ YÜRÜRÜZ!..

İNMEMİŞTİR KUR’AN, BUNU HAKKIYLA BİLİN

NE MEZALIKTA OKUMAK NE DE FAL BAKMAK İÇİN

Mehmed Akif Ersoy

TEREDDÜT EDERSEN BACAKLARIN SENİ TAŞIMAZ

“YÜRÜYECEĞİM’’ DE VE BAS YÜRÜ!

ÖLÜM HERKESİN BAŞINA GELİR AMA GEÇ AMA ERKEN

YA KAZANIRKEN YA DA KAZANDIKLARINI YERKEN…

Necip Fazıl Kısakürek

GECEYE YENİLMEYEN HER İNSANA ÖDÜL OLARAK

BİR SABAH, BİR GÜNDÜZ VE BİR GÜNEŞ VARDIR!

UMUTSUZLUK YOK! GÜN GELİR GÜL DE AÇAR

BÜBÜL DE ÖTER… YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN BİR

ZAFER VARDIR. SIRLARIN SIRRINA ERMEK İÇİN

SEN DE ANAHTAR VARDIR VE SON SÖZÜ HEP

KADER SÖYLER…

Ve, ve, ve ÖLENLERİN KANINDA MÛSÂ BİLİNCİNİN

ÇİÇEĞİ AÇAR! ZULÜM DE BOĞULAN HALKA, SU DA

BOĞULMAYAN BİR ÇOCUK YOL GÖSTERİR; SULARI

YARIP GEÇME YOLUNU! Sezai Karakoç

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

08
EYLÜL

2024

'Korsan' yemin büyütülmemeli ama çok da hafife alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın ''Korsan' yemin büyütülmemeli ama çok da hafife alınmamalı' adlı köşe yazısı... Devamı

06
EYLÜL

2024

Ispartalı bir çiftçi gül ve lavantadan kahve yapar da Burdurlu bir çiftçi balık atıklarından ürettiği bir gübre ile domatesin verimini artıramaz mı?

Taceddin Akbaş'ın 'Ispartalı bir çiftçi gül ve lavantadan kahve yapar da Burdurlu bir çiftçi balık atıklarından ürettiği bir gübre ile domatesin verimini artıramaz mı?' adlı köşe yazısı... Devamı

05
EYLÜL

2024

Bir insanı secdeye götür(e)meyen iman, cennete nasıl götürsün ki!

Taceddin Akbaş'ın 'Bir insanı secdeye götür(e)meyen iman, cennete nasıl götürsün ki!' adlı köşe yazısı... Devamı

04
EYLÜL

2024

Kahve 'Bundan Sonra' sadece Yemen'den değil, komşumuz Isparta'dan da gelecek

Taceddin Akbaş'ın 'Kahve 'Bundan Sonra' sadece Yemen'den değil, komşumuz Isparta'dan da gelecek' adlı köşe yazısı... Devamı

03
EYLÜL

2024

Adli yıl hayırlı uğurlu tüm kararlarımız adil olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Adli yıl hayırlı uğurlu tüm kararlarımız adil olsun' adlı köşe yazısı... Devamı

02
EYLÜL

2024

Yunan'ı denize döktük 'amma velakin' kendimiz 'sudan çıkmış' balığa döndük!

Taceddin Akbaş'ın 'Yunan'ı denize döktük 'amma velakin' kendimiz 'sudan çıkmış' balığa döndük!' adlı köşe yazısı... Devamı

31
AĞUSTOS

2024

Plastiksiz Türkiye-Sağlıklı toplum

Taceddin Akbaş'ın 'Plastiksiz Türkiye-Sağlıklı toplum' adlı köşe yazısı... Devamı

29
AĞUSTOS

2024

Zafer Bayramını kutlarken kahramanlarını unutmayalım!

Taceddin Akbaş'ın 'Zafer Bayramını kutlarken kahramanlarını unutmayalım!' adlı köşe yazısı... Devamı

28
AĞUSTOS

2024

Koskoca bir tarım ülkesinin büyük bir Tarım Bakanlığı olur da ciddi bir tarım politikası olmaz mı?

Taceddin Akbaş'ın 'Koskoca bir tarım ülkesinin büyük bir Tarım Bakanlığı olur da ciddi bir tarım politikası olmaz mı?' adlı köşe yazısı... Devamı

28
AĞUSTOS

2024

Hırsızların şahıdır, ne söylese yeridir!

Taceddin Akbaş'ın 'Hırsızların şahıdır, ne söylese yeridir!' adlı köşe yazısı... Devamı

İlgili Haberler

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan; ABD Kongresi’nde alçaklık gösterisi
Dünya

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan; ABD Kongresi’nde alçaklık gösterisi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde ağırlanmasına tepki göstererek, “ABD Kongresi’nde sergilenen alçaklık gösterisi insanlık adına utanç vericidir, gerçek yüzlerini ve vahşi zihniyetlerini açıkça ortaya koymaktadır” dedi.

Netanyahu: “Kendi kararlarımızı vereceğiz”
Dünya

Netanyahu: “Kendi kararlarımızı vereceğiz”

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ve Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Biz kendi kararlarımızı vereceğiz ve İsrail kendisini savunmak için gereken her şeyi yapacaktır” dedi.

Netanyahu ayarı kaçırdı! 'Ateşkes, Hamas'a teslim olmaktır'
Dünya

Netanyahu ayarı kaçırdı! 'Ateşkes, Hamas'a teslim olmaktır'

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, uluslararası toplumun ateşkes çağrılarını reddederek, Hamas'a teslim olmak anlamına geleceğini söyledi.

Putin ve Netanyahu, Hamas-İsrail arasındaki çatışmalardan bu yana ilk kez görüştü
Dünya

Putin ve Netanyahu, Hamas-İsrail arasındaki çatışmalardan bu yana ilk kez görüştü

Rusya’nın çatışmaları sona erdirmek, siyasi ve diplomatik yollarla barışçıl bir çözüme ulaşmak amacıyla çalışmaya hazır olduğu ifade edildi.

ABD, İsrail'e tam destek veriyor
Dünya

ABD, İsrail'e tam destek veriyor

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde, İsrail'e tam destek sözü verdi.

Bülent Arınç: Hamas'ın saldırıları Netanyahu'ya güç kazandırdı
Dünya

Bülent Arınç: Hamas'ın saldırıları Netanyahu'ya güç kazandırdı

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, Hamas'ın İsrail'e füze saldırılarının çatışmaların başlamasına neden olduğunu ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya güç kazandırdığını söyledi.