Taceddin Akbaş

Trump'ı al Biden'a, Biden'ı al Kamala Harris Ongin'e vur!

Taceddin AKbaş'ın 'Trump'ı al Biden'a, Biden'ı al Kamala Harris Ongin'e vur!' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

TRUMP’I AL BİDEN’A, BİDEN’I AL KAMALA HARRİS ONGİN’E VUR!

Dış politika ile az çok ilgilenen herkesin bileceği gibi, ABD-Amerika Bitişik(!) Devletlerinde Kasım ayının 5’inde bir Başkanlık seçimi yapılacak… Bu seçimlerin sonuçlarını merak eden sevgili okurlarıma benim ABD’deki seçimleri kimin kazanacağına dair en küçük bir merâkım yok! Çünkü ABD’nin başına kim geçerse geçsin Amerika Derin Devletinin ve Siyonizm’in-Siyonistlerin uşaklığını yapacaktır ki, bu bugüne kadar hep böyle olmuştur bundan sonra da böyle olacaktır… Ve konuyu biraz daha açmam veya müşahhaslaştırmam gerekirse, geçtiğimiz çarşamba günü yapılan Burdur Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde kimin Başkan olacağını merak ettiğim kadar dünyanın süper gücü olan ama adaletten ve insaftan nasibini almamış olan ve kendisini dünyanın jandarması veya polisi gibi gören ABD’nin Başkanı kim olacak?’ diye hiç düşünüp merak etmedim! Amma velâkin ister istemez de olsa bu seçimlerin sonuçlarıyla ilgileneceğiz. Yani Emperyalist ülke ABD’nin başına kim geçerse geçsin Siyonist İsrail’in kulu kölesi olacak… Öyle olmazsa Başkanın ya hayatı ya da koltuğu bir şekilde kaydırılacak ki; zaten bu ülkenin Başkanları bizim eski dönemlerin Cumhurbaşkanları gibi sembolik, hattâ göstermelik birer Başkan olup noter görevi yapacaklar… Ancak bizim anlı şanlı gazetelerimiz, radyo ve televizyonlarımız tıpkı bir başpehlivanlık tefrikası gibi her gün ve bilhassa geceleri bu birbirinden farklı olmayan-olamayacak olan başkan adaylarına, doğmamış çocuğa don biçer gibi ömür biçiyorlar ve ona göre de puan veriyorlar!

TRUMP, BAŞKAN ERDOĞAN’A ‘‘BİR PAPAZ İÇİN’’ TÜRKİYE’Yİ YAKABİLECEĞİNİ İMÂ EDEN BİR YAZI GÖNDERDİ! (PAPAZ ONUN İÇİN SERBEST KALDI)

Yine az çok iç ve dış politika ile ilgilenen herkesin kahrolarak öğrendiği ve okuduğu gibi ABD’nin şu anki Bunak, Manyak ve günleri sayılı Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan a diplomatik nezâketten olabildiğince uzak ve tam bir küstahlık içeren bir mektup göndermiş ve özetle şunları söylemişti:

“Sayın Başkan! Gelin iyi bir anlaşma yapalım! Binlerce insanın öldürülmesinden siz sorumlu olmak istemezsiniz ve ben de Türkiye’nin ekonomisini yok etmekten sorunlu olmam. Ama bunu yaparım. Papaz Brunson konusunda bazı örnekler verdim. Sert olabilirsiniz ama akıllı olun. Sizi iyi bir anlaşma yapaya çağırıyorum.

General Mazlaum sizinle müzakere etmeye hevesli ve geçmişte verdiği tavizleri de vermek istiyor. Eğer bu doğru ve insânî bir şekilde yapılırsa, tarih size olumlu bakacaktır. Ancak, iyi şeyler olmazsa sonsuza kadar bir şeytan olarak anılacaksınız. Sert adam olma…”

PKK’ya YPG üzerinden destek veren Bay Trump, Türkiye’nin Rusya’dan S-400 savunma silâhlarını satın alması-alma durumunda kalması nedeniyle Ülkemize CAATSA yaptırımları uyguladı ve uygulamaya da devam ediyor ama ciğeri beş para etmez bir papaz için T.C Devleti’nin Cumhurbaşkanı’na aba altından sopa gösteriyor! Ve Rahip Andrew Brunson’ın Ülkemiz de ve bağımsız mahkemelerce ‘casusluk veya ajanlık’ suçlamasıyla tutuklanmasının ardından yine Biden’in Hazine Bakanlığı, Adalet Bakanlığımız ile birlikte İçişleri Bakanlığımıza bazı yaptırımlar uygulamaya başladı ve yine moruk Trump attığı bir Twt’te ekonomik istikrarımızı bozmakla tehdit etti… Ancak bu tehditlere kulak asmayan T.C Devleti Suriye’nin kuzeyine yönelik bir Barış Pınarı Harekâtı yaptı ve bu harekâtta PKK ve YPG’nin inlerini yerle yeksan etti!

EMPERYALİST ABD’NİN TEK TÜRKİYE DOSTU BAŞKANI KENEDİ İDİ, ONU DA ÖLDÜRDÜLER

At hırsızı, kovboy ve seyis gibi derme çatma ama dünyanın hınzır insanlarının bir araya gelerek kurdukları Amerika Bitişik Devletleri (ABD)’nin 2,5 asırlık ömründe bir tane Türk ya da Türkiye dostu Başkan seçilmişti… Ancak, Emperyalistler ile Siyonistler o Başkanı fazla yaşatmamışlardı… Bu Başkan da John F. Kennedy adında ve imanlı olmasa bile insaflı, izanlı, merhametli biri idi ve bundan tam 61 yıl önce (22 Kasım 1963 tarihinde) ve eşiyle birlikte açık bir araba içinde halkı selamlarken silahla vurularak öldürülmüştü! Ki, ben o tarihte ve çocuk aklımla Kennedy’yi güler yüzü ve halim selim hali nedeniyle sevmiş, dolayısıyla da öldürülmesine üzülmüştüm! Yaşım ilerledikçe ve öldürülmesinin nedenini öğrendikçe daha üzülmüştüm… Çünkü, Başkan insaf ve izan sahibi bir insan olmanın yanında Türk veya Türkiye dostu bir yapıya sahipti…

Kenedi Türk ya da Türkiye dostu olduğu için mi öldürüldü onu bilmiyorum ama Emperyalistlerin emelleri ve Siyonistlerin oyuncağı veya kuklaları olmadığı için öldürüldüğünü çok iyi biliyorum… Ve ABD’nin Başına Kennedy’den sonra bir tane bile Türk veya Türkiye dostu Başkan, Başkan Yardımcısı, Savunma ve Dışişleri Bakanı gibi etkili ve yetkili biri gelmedi-getirilmedi maalesef… Yakın tarihte veya Emperyalisteler ile Siyonistlerin kökleri kuruyana, nesilleri kesilene kadar geleceğini-getirileceğini sanmıyorum.

Uzun lâfın kısası, meselenin hülâsâsı; ABD’de ve önümüzdeki Kasım Ayının 5’in de yapılacak olan seçimlerde ABD’nin başına kim geçerse geçsin genelde dünyamızın, özelde de ülkemizin hayrına veya yararına olmayacaktır… O nedenle biz düşmanın düşmanlığından yakınmak yerine kendi göbeğimizi kendimiz keselim! Yani dâhilî ve hârici düşmanlarımıza karşı kendi tedbirimizi alalım! Çünkü şimdiye kadar Türk’ün Türk’ten, Müslüman’ın Müslüman’dan başka dostu olmadı! Olsa bile o dostlar yaşatılmadı, bundan sonra hiç olmayacak ve olsa bile yaşatılmayacaktır herhalde!’ diyor, herkese saygılar sunuyorum.

BİRİ GELİR SENİ SEN EDER, BİRİ GELİR SENİ SENDEN

EDER! Şems

ÖYLE BİR DÜNYA DA YAŞIYORUZ Kİ, EDEPSİZ EDEPLİYİ

BASTIRIR. HAKSIZ DA HAKLIYI ASTIRIR..!

ZÂLİMLERİN EN ZÂLİM YANI, KURBANLARINI YOK

ETMEDEN ÖNCE İNSANLIKTAN ÇIKARMASIDIR. VE EN

ZOR MÜCÂDELE İNSANLIK DIŞI ŞARTLARDA İNSAN

KALABİLMEKTİR…

HERKESİN DOSTU OLAN KİMSENİN DOSTU DEĞİLDİR!

KURT SALDIRMAYA KARAR VERMİŞSE NE SÜRÜYÜ

HESABA KATAR NE DE ÇOBANI!

Özlü sözlerden seçmeler

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

08
EYLÜL

2024

'Korsan' yemin büyütülmemeli ama çok da hafife alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın ''Korsan' yemin büyütülmemeli ama çok da hafife alınmamalı' adlı köşe yazısı... Devamı

06
EYLÜL

2024

Ispartalı bir çiftçi gül ve lavantadan kahve yapar da Burdurlu bir çiftçi balık atıklarından ürettiği bir gübre ile domatesin verimini artıramaz mı?

Taceddin Akbaş'ın 'Ispartalı bir çiftçi gül ve lavantadan kahve yapar da Burdurlu bir çiftçi balık atıklarından ürettiği bir gübre ile domatesin verimini artıramaz mı?' adlı köşe yazısı... Devamı

05
EYLÜL

2024

Bir insanı secdeye götür(e)meyen iman, cennete nasıl götürsün ki!

Taceddin Akbaş'ın 'Bir insanı secdeye götür(e)meyen iman, cennete nasıl götürsün ki!' adlı köşe yazısı... Devamı

04
EYLÜL

2024

Kahve 'Bundan Sonra' sadece Yemen'den değil, komşumuz Isparta'dan da gelecek

Taceddin Akbaş'ın 'Kahve 'Bundan Sonra' sadece Yemen'den değil, komşumuz Isparta'dan da gelecek' adlı köşe yazısı... Devamı

03
EYLÜL

2024

Adli yıl hayırlı uğurlu tüm kararlarımız adil olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Adli yıl hayırlı uğurlu tüm kararlarımız adil olsun' adlı köşe yazısı... Devamı

02
EYLÜL

2024

Yunan'ı denize döktük 'amma velakin' kendimiz 'sudan çıkmış' balığa döndük!

Taceddin Akbaş'ın 'Yunan'ı denize döktük 'amma velakin' kendimiz 'sudan çıkmış' balığa döndük!' adlı köşe yazısı... Devamı

31
AĞUSTOS

2024

Plastiksiz Türkiye-Sağlıklı toplum

Taceddin Akbaş'ın 'Plastiksiz Türkiye-Sağlıklı toplum' adlı köşe yazısı... Devamı

29
AĞUSTOS

2024

Zafer Bayramını kutlarken kahramanlarını unutmayalım!

Taceddin Akbaş'ın 'Zafer Bayramını kutlarken kahramanlarını unutmayalım!' adlı köşe yazısı... Devamı

28
AĞUSTOS

2024

Koskoca bir tarım ülkesinin büyük bir Tarım Bakanlığı olur da ciddi bir tarım politikası olmaz mı?

Taceddin Akbaş'ın 'Koskoca bir tarım ülkesinin büyük bir Tarım Bakanlığı olur da ciddi bir tarım politikası olmaz mı?' adlı köşe yazısı... Devamı

28
AĞUSTOS

2024

Hırsızların şahıdır, ne söylese yeridir!

Taceddin Akbaş'ın 'Hırsızların şahıdır, ne söylese yeridir!' adlı köşe yazısı... Devamı

İlgili Haberler

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı  Trump, 3’üncü Dünya Savaşı uyarısı yaptı
Dünya

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Trump, 3’üncü Dünya Savaşı uyarısı yaptı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, Ukrayna’nın Rusya topraklarında ilerlemesinin dünya savaşına neden olabileceğini ileri sürdü

Trump’tan 3. Dünya Savaşı Uyarısı, Ukrayna’nın İlerlemesi Tehlikede
Dünya

Trump’tan 3. Dünya Savaşı Uyarısı, Ukrayna’nın İlerlemesi Tehlikede

Trump, Ukrayna’nın Rusya’ya ilerlemesinin 3. Dünya Savaşı'na yol açabileceğini iddia etti. Harekete geçin!

 Donald Trump saldırı sonrası ilk defa görüldü
Dünya

Donald Trump saldırı sonrası ilk defa görüldü

ABD’de suikast girişimi sonrası Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi’nde halkın karşısına ilk kez çıkan Donald Trump, destekçileri tarafından coşkuyla karşılandı.

Trump: James'in iddiaları sahte, bu davayı reddedin
Dünya

Trump: James'in iddiaları sahte, bu davayı reddedin

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump hakkındaki sivil dolandırıcılık davası, New York'ta ikinci gününde devam ediyor. Trump, New York Başsavcısı Letitia James hakkında "Rakamları sahte, o bir sahtekar ve bu davanın reddedilmesi gerekiyor" dedi.

ABD Tarihinde Bir İlk Yaşandı . Eski Başkan Trump Tutuklanarak  Sabıka Fotoğrafı Çekildi . Kefaletle  ...
Dünya

ABD Tarihinde Bir İlk Yaşandı . Eski Başkan Trump Tutuklanarak Sabıka Fotoğrafı Çekildi . Kefaletle ...

Son dakika: ABD tarihinde bir ilk: Eski Başkan Trump tutuklandı! Hapse girdi sabıka fotoğrafı çektirdi

Eski ABD Başkanı Trump’tan Mahkeme sonrası ilk açıklama
Bölgesel

Eski ABD Başkanı Trump’tan Mahkeme sonrası ilk açıklama

ABD Başkanı Trump’tan “seçime müdahale“ davasına ilişkin ilk açıklama işte detaylar..