Taceddin Akbaş

Trump’ı bizim bekçiler bile daha iyi koruyabilirlerdi (En azından kulağını deldirmezlerdi!)

Taceddin Akbaş'ın 'Trump’ı bizim bekçiler bile daha iyi koruyabilirlerdi (En azından kulağını deldirmezlerdi!)' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

TRUMP’I BİZİM BEKÇİLER BİLE DAHA İYİ KORUYABİLİRLERDİ (EN AZINDAN KULAĞINI DELDİRMEZLERDİ!)

Hemen herkesin bildiği, gördüğü veya duyduğu gibi, dünyanın süper gücü olarak bilinen, öyle lânse edilen ve gizli servis elemanlarıyla da ünlenen Amerika Bitişik (!) Devletleri’nin (ABD) Başkanlarını ve Başkan adaylarını korumakla görevli olan, bunun için sıkı bir eğitimden geçen ve süper de bir maaş olan polisleri; eski Başkanları olan ve önümüzdeki Kasımın 5’inde yapılacak başkanlık seçimlerinde de seçilme ihtimali en yüksek adaylardan biri olan Donald Trump’ı korumakta ya aciz kaldılar ya da kasten; yani Trump’ı bir gayeye mâtuf olarak korumadılar-korumak istemediler!

Daha açık yazmam gerekirse ki, gerekebilir! Kendilerini Dünyanın jandarması olarak gören ABD’nin anlı şanlı korumaları, gizli servis elemanları; şu anki Başkan adayları ve muhtemel Başkanları Donald Trump’ın peşinen, yani fincancı katırlarını daha fazla ürkütmeden, testileri kırmadan ve çamları devirmeden kulağının çekilmesine, delinmesine veya kesilmesine göz yumdular!

Ve su-i kast girişiminin ardından tıpkı Ülkemizde olduğu gibi Amerika’da da, Avrupa’da da komplo teorileri devreye girdi… O nedenle ben de bu konuda küçük bir teori ortaya koymak ve koskoca ABD’nin gizli servis elemanlarıyla bizim >Gece Bekçisi< dediğimiz sevgili çarşı ve mahalle bekçilerimizi kıyaslamak istiyorum:

Şöyle ki; Amerikan Gizli Servisinin iri kıyım, simsiyah gözlüklü, kurşun geçinmez kasklı, elleri ve belleri silâhlı elamanları Trump gibi bir ihtiyarı koruyamasalar büyük bir acizlik, korumasalar ise büyük bir hainlik olurdu herhalde! Onun için, Trump’ın sadece kulağından vurulması ve sıkılan 3 kurşundan veya atılan 3 mermiden bir tanesinin bile onca kalabalık içinden bir kişiye dahî isâbet etmemesi insanın aklına Amerika Derin Devletinin birilerine, bir yerlere mesaj vermesi gibi anlamlara geldi! Ama her ne olursa olsun o mermiler Trump’ın seçilme ihtimali yükseltirken, genelde ABD’nin, özelde de Gizli Servisin itibarını yerlerde ve yüzüstü süründürdü!

Her neyse; bu su-i kast girişimi konusu dış politika uzmanlarının işi, o nedenle ben o ‘oyun’ mu desem, ‘oyuncak’ mı desem, yoksa başka bir şey mi desem ne desem bilmiyorum ama ‘Trump gibi bir ihtiyarı veya şalgam gibi bir moruğu bizim bıyıkları henüz bitmiş ve mesleğine de yeni başlamış olan, artı birbirinden daha dinamik ve daha yakışıklı olan gece bekçilerimiz çok daha iyi koruyabilirlerdi!’ diyorum.

DÜNYAYA GÜVENLİK DERSİ VEREN AMERİKA İSTİHBÂRAT ÖRGÜTÜ, BAŞKAN ADAYINI BİLE KORUYAMAYARAK DÜNYA’YA REZİL OLDU!!!

Elinde koskoca tüfekle Trump’ın konuşma yaptığı platforma 100-150 metre kadar yaklaşması koskoca bir soru işareti, O’nu beyni veya kafası yerine kulak memesinden vurması ise bambaşka bir soru işareti? Ki, yaşım ilerlese ve uzun zamandır elime silah almasam, o sözde su-ikastcının yerine ben olsam ve asıl maksadım da O’nu vurmak olsa, kulak memesinden değil, beyninin veya kalbinin tam ortasından vururdum herhalde! Yani, o acemi ya da danışıklı dövüşlü saldırganın bu kadar yakın bir mesafeden iri kıyım bir yapıya sahip olan Trump’ı kulak memesinden vurabilirken, öldürücü noktasından vurmaması bana inandırıcı gelmiyor! Çünkü saldırgan ile Trump arasındaki bir mesafeden vuramadığı silahı tam 30 mermi alıyormuş ve emniyetçiler, Trump’ı o mesafeden en acemi ABD askeri veya en yeni bir Amerikan polisi bile vurabilirdi!’ diyorlar!

TRUMP ‘BENİM ÖLMÜŞ OLMAM GEREKİRDİ’ DİYEREK KURTULMASINI ŞANSA BAĞLAMIŞ!

Su-i kast girişiminin ardından hastaneye kaldırılan Donald Trump, daha önce böyle bir şey görmediğini ve yaşamadığını ifade etmiş ve “Hastanedeki doktor bana bunun bir mucize olduğunu söyledi ve ben de ‘benim şimdi ölmüş olmam gerekirdi dedim” diyerek bence ya şaşkınlığını gizleyememiş ya da hedef saptırmak istemiştir!

Trump saldırı sırasında gömleğinin düğmelerini açarak sağ kolundaki morluğu gösterdiği gibi o anda kaybolan kunduralarının nedenini de şöyle açıklamış.

“Ajanlar beni kurtarmak için üzerime öyle bir atladılar ki, ayakkabılarım ayağımdan çıktı ve inanın bana benim ayakkabılarım çok sıkıydı. Gizli servis elemanları beni çok iyi korudu, kahramanca savundular” demiş!

Trump’ın birçok sözüne, hal ve hareketine olduğu gibi, bu açıklamasına da kargalar bile güler herhalde!Yani Trump, eli silahlı bir su-ikastcının onlarca gizli servis elamanın gözü önünde koskoca ABDnin eski Başkanı ve Bakan Adayının konuşma yaptığı kürsüye 100-15 metre kadar yaklaşıyor ve Başkan Adayına 3 el ateş ediyor ve öldürücü yerinden değil kulağının kenarından vuruyor ve Bay Trump bu korumaları yereceği yerde övüyor! O nedenle ben bu girişim su-i kast girişimi falan değil, tam bir danışıklı dövüş!’ diye düşünüyorum.

TURUMP’I BİZİM 3-5 BEKÇİMİZ, GİZLİ SEVRİSELAMANLARINDAN ÇOK DAHA İYİ KORURDU

Kısacası ve açıkçası; dünyanın süper gücü ve jandarması gibi efelenen bir ülkenin anlı şanlı ajanları veya gizli servis elamanları eski Başkanları ve yeni Başkan adaylarından birini bile korumakta aciz kalmışlar! Oysa ben ‘Trump’ı bizim belinde bir tane 7,65 mm’lik tabancasından ve elinde plastik copundan başka bir silahı olmayan ve devlet büyüklerini koruma gibi bir eğitim de almamış olan 3-5 kahraman bekçimiz veya jandarmamız bile daha iyi korurdu!’ diye düşünüyorum.

ŞEYTAN’IN KULAĞINA KURŞUN İSÂBET ETMİŞ ANCAK, HAYATINI GÖÇMENLER KURTARMIŞ!

Velhâsıl-ı kelâm, hülâsâ-i netice; yukarıda da vurgulamaya çalıştığım ve hemen herkesin görüp duyduğu gibi, ABD’nin Başkanlığını kazanmaya en yakın adaylardan biri olan Ronald Trump, halka açık bir meydanda ve halka hitap ettiği sırada bir silâhlı bir saldırıya uğramış ve o saldırıda sadece kulak memesi zarar görmüştü… Ve Trump konuşma yaptığı esnada sözü birden bire göçmenler getiriyor ve danışmanlarından göçmenlerle alâkalı bilgi notunu alabilmek için başını sola doğru çeviriyor ve tam o anda sıkılan 3 kurşundan sadece biri kulağını sıyırıp geçiyor!

Bütün bu olanlar da çeşitli soruları beraberinde getirdiği gibi, başı yerine kulağından vurulması ise kafaları karıştırıyor. Ki, bu durum ABD’de de dünya kamuoyunda da alay konusu olmaya devam ediyor…

Bu konu da bendeniz de ‘Şeytan’ın kulağına kurşun isâbet etmiş ama, Trump’ın hayatını, hiç hazzetmediği, dolayısıyla da ülkesinde görmek istemediği göçmenler kurtarmış! O nedenle ben ‘Bay Trump hayatını o çok övdüğü gizli servis elamanlarına, saha ajanlarına veya ‘dur’ ihtarına uymadığı ya da en küçük bir mukavemette bulunduğu için acımasızca öldürülen, üzerine kurşun yağdıran Ülkesinin azman ve acımasız polislerine değil, gariban göçmenlere borçlu!’ diyor, herkese saygılar sunuyorum.

GÜVEN BİR AYNA GİBİDİR. BİR KEZ ÇATLADI MI

HEP ÇİZİK GÖSTERİR!.. Hz. Mevlânâ (r.aleyh)

HAYAT BAZI ŞEYLERİ KAFANA VURA VURA,

BAZI ŞEYLERİ DE KALBİNİ KIRA KIRA ÖĞRETİR!

YAŞIN DEĞİL, YAŞADIKLARIN ÖĞRETİR SANA HAYATI!

BEŞER ZULMEDER, KADER ADALET EDER..!

Özlü sözlerden

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

08
EYLÜL

2024

'Korsan' yemin büyütülmemeli ama çok da hafife alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın ''Korsan' yemin büyütülmemeli ama çok da hafife alınmamalı' adlı köşe yazısı... Devamı

06
EYLÜL

2024

Ispartalı bir çiftçi gül ve lavantadan kahve yapar da Burdurlu bir çiftçi balık atıklarından ürettiği bir gübre ile domatesin verimini artıramaz mı?

Taceddin Akbaş'ın 'Ispartalı bir çiftçi gül ve lavantadan kahve yapar da Burdurlu bir çiftçi balık atıklarından ürettiği bir gübre ile domatesin verimini artıramaz mı?' adlı köşe yazısı... Devamı

05
EYLÜL

2024

Bir insanı secdeye götür(e)meyen iman, cennete nasıl götürsün ki!

Taceddin Akbaş'ın 'Bir insanı secdeye götür(e)meyen iman, cennete nasıl götürsün ki!' adlı köşe yazısı... Devamı

04
EYLÜL

2024

Kahve 'Bundan Sonra' sadece Yemen'den değil, komşumuz Isparta'dan da gelecek

Taceddin Akbaş'ın 'Kahve 'Bundan Sonra' sadece Yemen'den değil, komşumuz Isparta'dan da gelecek' adlı köşe yazısı... Devamı

03
EYLÜL

2024

Adli yıl hayırlı uğurlu tüm kararlarımız adil olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Adli yıl hayırlı uğurlu tüm kararlarımız adil olsun' adlı köşe yazısı... Devamı

02
EYLÜL

2024

Yunan'ı denize döktük 'amma velakin' kendimiz 'sudan çıkmış' balığa döndük!

Taceddin Akbaş'ın 'Yunan'ı denize döktük 'amma velakin' kendimiz 'sudan çıkmış' balığa döndük!' adlı köşe yazısı... Devamı

31
AĞUSTOS

2024

Plastiksiz Türkiye-Sağlıklı toplum

Taceddin Akbaş'ın 'Plastiksiz Türkiye-Sağlıklı toplum' adlı köşe yazısı... Devamı

29
AĞUSTOS

2024

Zafer Bayramını kutlarken kahramanlarını unutmayalım!

Taceddin Akbaş'ın 'Zafer Bayramını kutlarken kahramanlarını unutmayalım!' adlı köşe yazısı... Devamı

28
AĞUSTOS

2024

Koskoca bir tarım ülkesinin büyük bir Tarım Bakanlığı olur da ciddi bir tarım politikası olmaz mı?

Taceddin Akbaş'ın 'Koskoca bir tarım ülkesinin büyük bir Tarım Bakanlığı olur da ciddi bir tarım politikası olmaz mı?' adlı köşe yazısı... Devamı

28
AĞUSTOS

2024

Hırsızların şahıdır, ne söylese yeridir!

Taceddin Akbaş'ın 'Hırsızların şahıdır, ne söylese yeridir!' adlı köşe yazısı... Devamı

İlgili Haberler

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı  Trump, 3’üncü Dünya Savaşı uyarısı yaptı
Dünya

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Trump, 3’üncü Dünya Savaşı uyarısı yaptı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, Ukrayna’nın Rusya topraklarında ilerlemesinin dünya savaşına neden olabileceğini ileri sürdü

Trump’tan 3. Dünya Savaşı Uyarısı, Ukrayna’nın İlerlemesi Tehlikede
Dünya

Trump’tan 3. Dünya Savaşı Uyarısı, Ukrayna’nın İlerlemesi Tehlikede

Trump, Ukrayna’nın Rusya’ya ilerlemesinin 3. Dünya Savaşı'na yol açabileceğini iddia etti. Harekete geçin!

 Donald Trump saldırı sonrası ilk defa görüldü
Dünya

Donald Trump saldırı sonrası ilk defa görüldü

ABD’de suikast girişimi sonrası Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi’nde halkın karşısına ilk kez çıkan Donald Trump, destekçileri tarafından coşkuyla karşılandı.

Trump: James'in iddiaları sahte, bu davayı reddedin
Dünya

Trump: James'in iddiaları sahte, bu davayı reddedin

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump hakkındaki sivil dolandırıcılık davası, New York'ta ikinci gününde devam ediyor. Trump, New York Başsavcısı Letitia James hakkında "Rakamları sahte, o bir sahtekar ve bu davanın reddedilmesi gerekiyor" dedi.

ABD Tarihinde Bir İlk Yaşandı . Eski Başkan Trump Tutuklanarak  Sabıka Fotoğrafı Çekildi . Kefaletle  ...
Dünya

ABD Tarihinde Bir İlk Yaşandı . Eski Başkan Trump Tutuklanarak Sabıka Fotoğrafı Çekildi . Kefaletle ...

Son dakika: ABD tarihinde bir ilk: Eski Başkan Trump tutuklandı! Hapse girdi sabıka fotoğrafı çektirdi

Eski ABD Başkanı Trump’tan Mahkeme sonrası ilk açıklama
Bölgesel

Eski ABD Başkanı Trump’tan Mahkeme sonrası ilk açıklama

ABD Başkanı Trump’tan “seçime müdahale“ davasına ilişkin ilk açıklama işte detaylar..